Το επισκέψιμο κελάρι-κατώι του Παφίλη Ευθυμίου στην Κοζάνη επισκέφτηκε το τμήμα “Οικιακή παραγωγή οίνου, ποτών και ηδύποτων” του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης με σκοπό την ξενάγησή του στον καθαυτό χώρο αποθήκευσης και διατήρησης του κρασιού από τον εκπαιδευτή του τμήματος και εγγονό του ιδιοκτήτη του κελαριού Μπατιάνη Ευθύμη. Οι εκπαιδευόμενοι είχαν την ευκαιρία να επαληθεύσουν τις γνώσεις που αποκόμισαν από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον τρόπο παραγωγής του κρασιού ενώ παράλληλα δοκίμασαν κρασιά και ηδύποτα αναγνωρίζοντας και αναλύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.
9