Μοντέρνα φωτιστικά για να υψώσετε…παράστημα στο σπίτι σας!

Αν νομίζετε ότι ο φωτισμός στο σπίτι εξυπηρετεί μόνο τα πρακτικά κάνετε λάθος, αφού υπάρχουν τόσα μυστικά φωτός που έχετε να μάθετε από το Starlamp. Η εταιρεία με τα μοντέρνα φωτιστικά για όλους τους χώρους σας συμβουλεύει και παράλληλα σας προτείνει ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού.
Ο χώρος σας
Εξετάστε τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας προσεκτικά. Μόνο έτσι θα τον φωτίσετε σωστά! Διαφορετικός πρέπει να είναι ο φωτισμός στο χολ και άλλος στο σαλόνι ή την κουζίνα. Βάλτε στο παιχνίδι και τις αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες για να δημιουργήσετε πιο προσεγμένες οπτικές με τον φωτισμό.
Απλίκα μονόφωτη πλέγμα

Ένα πολύ ιδιαίτερο φωτιστικό απλίκα που μπορεί να φωτίσει τέλεια ένα έργο τέχνης στο σαλόνι σας. Η διακόσμησή της με κρύσταλλα δίνει στον χώρο μία αίσθηση καθαρότητας και αρτιότητας. Βρείτε το φωτιστικό, εδώ.
Μέγεθος δωματίου
Σημαντική παράμετρος, αφού όλα τα τετραγωνικά του χώρου σας πρέπει να φωτίζονται. Πριν την αγορά του φωτιστικού σας λοιπόν, ελέγξτε αν ταιριάζει στην χωροταξία και το μέγεθος του χώρου σας.
Το ύψος του δωματίου παίζει βασικό ρόλο στην επιλογή του φωτιστικού, αφού ένας χαμηλοτάβανος χώρος δύσκολα μπορεί να δεχθεί κάτι άλλο εκτός από απλά κρεμαστά φωτιστικά ή πλαφονιέρες.

Μία passepartout επιλογή είναι το φωτιστικό δαπέδου, το οποίο ταιριάζει πολύ στο σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα, δίνοντας συνολικά στον χώρο σας ένα πολύ όμορφο πάντρεμα ανάμεσα στο μοντέρνο και το κλασικό. Δείτε εδώ  το εξάφωτο επιδαπέδιο φωτιστικό μαργαρίτα.
Σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε
Μην βασίζεστε μόνο σε ένα φωτιστικό, αλλά επιλέξτε διαφορετικές πηγές φωτός με αναμεμειγμένα φωτιστικά.
Μην απορρίπτετε τα dimmer, καθώς σας προσφέρουν την ένταση φωτός που χρειάζεστε κάθε ώρα της ημέρας.
Κάντε όποιες αλλαγές χρειάζεστε στα watt της λάμπας. Στο γραφείο, σε αντίθεση με το σαλόνι η ένταση είναι διαφορετική. Επιλέξτε όχι μόνο τα φωτιστικά αλλά και τις λάμπες, στα μέτρα σας.