Codelux Web Design

Στην Codelux απλώς, δημιουργούμε σύνδεση ανάμεσα στην τεχνολογία και την πραγματικότητα

Web developmentApplications Services

Στην Codelux, η επιτυχία είναι ο δρόμος και η καινοτομία είναι ο προορισμός μας.

Κατασκευές Website

Αποκτήστε έναν εντυπωσιακό διαδικτυακό προσωπικό χώρο με την εμπειρία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων.

Τεχνική Υποστηρίξη

Αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη για τις πλατφόρμες Magento και WordPress, για απρόσκοπτη λειτουργία και επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο.

Ηλεκτρονικά Καταστήματα

Δημιουργούμε εξατομικευμένα ηλεκτρονικά καταστήματα που συνδυάζουν λειτουργικότητα και εντυπωσιακό σχεδιασμό, για την επιτυχία του επιχειρηματικού σας σχεδίου στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Εξατομικευμένες Ψηφιακές Λύσεις: Ασφαλείς Ιστοσελίδες, Εφαρμογές Delivery που Σας Απογειώνουν και Προστασία που Δίνει Ασφάλεια σε Κάθε σας Κίνηση.

Και μέσα από τις επιτυχίες και τις αποτυχίες μας τα τελευταία 22 χρόνια, προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε επαγγελματία. Είμαστε εδώ για να γίνουμε η ασπίδα προστασίας σας, εξασφαλίζοντας ότι τίποτα δεν θα πάει στραβά.

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ E-SHOP
  • MAGENTO & WORDPRESS
  • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO
  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ONLINE SUPPORT
  • CHAT BOTS AI
  • GOOGLE ADS % BUSSINESS

    Κάνουμε το αύριο σας πραγματικότητα, μέσα από τη δύναμη της τεχνολογίας και της δημιουργικότητας μας.

    ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Magento

    Η τεχνική υποστήριξη για το Magento είναι ο πυλώνας της επιτυχίας σας στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Επαγγελματίες με ειδίκευση στην πλατφόρμα θα είναι πάντα δίπλα σας για να αντιμετωπίσουν κάθε τεχνικό ζήτημα με άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Αφήστε τους να φροντίσουν για τη λειτουργικότητα του καταστήματός σας, ενώ εσείς επικεντρώνεστε στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού σας όραματος.

    ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ WordPress

    Η τεχνική υποστήριξη για το WordPress είναι ο σύμμαχός σας στον ψηφιακό κόσμο. Ειδικοί με γνώση και εμπειρία στην πλατφόρμα θα εξασφαλίσουν ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί ομαλά και αποτελεσματικά. Με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, θα σας παρέχουν την υποστήριξη που χρειάζεστε για να διατηρήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο σε υψηλό επίπεδο.

    ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Delivery

    Η κατασκευή και διάθεση εφαρμογών delivery είναι η πύλη για τη σύγχρονη επιχείρηση. Με πρωτοποριακό σχεδιασμό και αξιόπιστη λειτουργικότητα, δημιουργούμε εφαρμογές που επιτρέπουν την απρόσκοπτη και γρήγορη παράδοση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Ανεβάζουμε την επιχείρησή σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο συνδεσιμότητας και εξυπηρέτησης πελατών, προσφέροντας στους πελάτες σας την άνεση και την αξιοπιστία που χρειάζονται σήμερα.

    ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ e-shop

    Η κατασκευή ενός eshop είναι πολύ περισσότερο από μια απλή διαδικτυακή παρουσία. Είναι η δημιουργία ενός ψηφιακού καταστήματος που αντικατοπτρίζει την εικόνα και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας. Με εξειδικευμένο σχεδιασμό και τεχνολογική επάρκεια, δημιουργούμε επαγγελματικά eshops που εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες και μετατρέπουν τους επισκέπτες σε πελάτες. Αφήστε μας να φροντίσουμε για κάθε τεχνική λεπτομέρεια, ενώ εσείς επικεντρώνεστε στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού σας όραματος.

    ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΙ

    Οι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης είναι η επόμενη εξέλιξη στον ψηφιακό κόσμο. Με πρωτοποριακή τεχνολογία και εξειδικευμένη επεξεργασία δεδομένων, δημιουργούμε εξατομικευμένες εφαρμογές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Επιτρέψτε μας να φέρουμε την τεχνητή νοημοσύνη στην καθημερινότητά σας, βοηθώντας σας να κατανοήσετε και να αξιοποιήσετε τα δεδομένα σας για αποτελεσματικές αποφάσεις και καινοτόμες λύσεις.

    ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ GOOGLE SEO

    Οι υπηρεσίες Google SEO είναι ο κλειδίς για την επιτυχή προβολή της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Με εξειδικευμένες τεχνικές και στρατηγικές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, δημιουργούμε ένα ισχυρό διαδικτυακό παρουσιαστικό που θα κατακτήσει την κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google. Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να αναδείξετε την επιχείρησή σας σε έναν πλήρως ψηφιακό κόσμο, προσελκύοντας νέους πελάτες και αυξάνοντας την προβολή και την αναγνωρισιμότητά σας online.

    Στην εταιρεία μας, κατασκευάζουμε WordPress plugins που προσαρμόζονται σε κάθε περίσταση.

    Δημιουργούμε WordPress plugins για εκκαθάριση προσωρινής μνήμης, ασφαλή συναλλαγές, ασφάλιση συναλλαγών, προληπτική αποτροπή χρεώσεων σε αντικαταβολές και συστήματα πληρωμών. Οι λύσεις μας είναι σχεδιασμένες για να ενισχύσουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του WordPress σας, παρέχοντάς σας την αξιοπιστία και την άνεση που χρειάζεστε στο διαδίκτυο.

    • ΠΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

      Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 35 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

    • ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΙΜΩΝ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΓΡΑΠΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΑΣ

      ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΡΓΟΥ

    • ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΕ

      Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 24ΩΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

    • ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

      ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΠΑΤΕΝΤΑΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

    • ΤΙ ΕΝΟΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΓΙΑ WORDPRESS

      ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

    • ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ DELIVERY

      ΑΥΤΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΦΟΡΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΔΗΓΩΝ

    ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

    ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ

    ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 90.000 ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΟΥ

    0 k+
    Κατασκευές Ιστοσέλιδων
    0 K+
    Ηλεκτρονικά Καταστήματα
    0
    Cyber Security Experts
    0 %
    Clients Satisfaction Rage