Σεπτέμβριος 19, 2019
1
1

About the author

Related Articles

One Comment

 1. 1

  eyesoftheallseeing

  ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΕΙΣ
  Κλαίω για σας, κλαίω για την υπερβολική σας έπαρση…

  18 Φεβρουαρίου 1992

  http://www.tlig.org/el/messages/701/
  – Ειρήνη, αγαπημένη Μου, μην τρομάζεις. Η απόφασή Μου πάρθηκε. Θα σαρώσω τη γη με την Εξαγνιστική Φωτιά Μου και θα πραγματοποιήσω το Σχέδιο Μου συντομότερα από το προβλεπόμενο. Ο καιρός της αναμονής σύντομα τελειώνει. Όσο για σένα παιδί Μου, μην πτοείσαι από την Αφροσύνη. Στρέψε τα μάτια σου σε Μένα και στηρίξου σε Μένα, Εγώ είμαι η Δύναμή σου.

  Κοίτα! Προσευχήσου για τους ιερείς σου, 1 προσευχήσου να επιστρέψουν σε Μένα και ν” αντλήσουν από Μένα Εφόδια, Ειρήνη και Αγάπη. Πολλοί φθίνουν και πολύ γρήγορα. Προσευχήσου για όσους 2 ρημάζουν τα λουλούδια 3 Μου που βρίσκονται σε άνθηση.

  Πες στους ιερείς σου 4, ότι αν υπάρχουν ακόμη μερικοί ανάμεσά τους ζωντανοί, αυτό οφείλεται στα Δάκρυά Μου. Ποτίζω την πίστη τους με τα Δάκρυά Μου, κλαίω αγωνιώντας να κρατήσω αυτό το υπόλοιπο ζωντανό. Η Εκκλησία Μου καταρρέει σαν σάπιο ξύλο και το μόνο που ακούω απ” αυτούς είναι:
  «Υπάρχει ξηρασία;»
  Αψηφούν την ευσέβεια, απαριθμούν δριμείς κατηγορίες κατά των Έργων του Αγίου Μου Πνεύματος και επιτρέπουν στο στόμα τους να τους καταδικάζει! Η ώρα του σκότους εκμηδένισε την Ώρα της Λατρείας. Ακόμη χειρότερα, έχουν καθιερώσει ένα μονοπώλιο επίδειξης και έπαρσης. Εγώ ο Κύριός τους, στέκομαι μπροστά τους και τους ρωτώ: «Γιατί περιφρονείτε την παρηγοριά που δίνω στα παιδιά Μου μέσω της μικρότερης μερίδας της Εκκλησίας Μου;» Οι Ουρανοί σύντομα θα εξαφανιστούν κι εσείς είστε ακόμη σε άγνοια και σε βαθύ ύπνο. Θα σας έρθω ξαφνικά όπως ο κλέφτης και δεν θα ξέρετε ποιά ώρα θα έρθω. 5 Σας ρωτώ τώρα με δάκρυα στα Μάτια, πέστε Μου: Τι έγινε το ποίμνιό Μου; Πού είναι οι αιώνιες βοσκές Μου; Γιατί είναι αιχμάλωτοι οι γιοι και οι κόρες Μου; Πού είναι τα σημερινά νιάτα; Γιατί η ευωδία που σας έδωσα μετατράπηκε σε δυσωδία; Κλαίω για σας, κλαίω για την υπερβολική σας έπαρση… Η υπερβολική σας έπαρση έκανε την Εκκλησία Μου να μοιάζει με ανοιχτό τάφο. Αλλά κι εσείς θα υποταχθείτε.

  Η Φωτιά Μου πλησιάζει τώρα, θα σας κατεβάσω από τη δόξα σας και όταν ρωτήσετε: «Τι έγινε;» θα σας πω: «Θα σας αφαιρέσω το προνόμιο να είστε ο λαός της βασιλείας Μου και θα το δώσω σ” ένα λαό που θα παράγει τους καρπούς της βασιλείας.» 6 Το Πνεύμα είναι ζωοδότης. Έχετε αρκετό σεβασμό στο Άγιο Πνεύμα Μου, γιατί λοιπόν προσβάλλετε το Άγιο Πνεύμα Μου διώκοντάς Το; Κρίνετε μόνοι σας αυτά που σας λέω. Γιατί οι νέοι σας αποχωρίζονται από την Μητέρα Εκκλησία για να ακολουθήσουν μια μέτρια φιλοσοφία; Πράξατε ορθά με το να θυμάστε τόσο σταθερά το Άγιο Πνεύμα Μου και να διατηρείτε τις παραδόσεις όπως ακριβώς σας τις παρέδωσα, ωστόσο μιλάτε χωρίς αγάπη και είστε τυφλωμένοι από το ζήλο σας! Χάσατε τη βαθιά γνώση των Μυστηρίων Μου εξαιτίας του ζήλου σας! Δεν διαβάσατε: «Υπάρχει ένα υπόλοιπο που διάλεξε η χάρη του Θεού, τους διάλεξε με τη χάρη Του, και όχι με κριτήριο τα έργα τους, γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για χάρη.» 7 Σας αγαπώ όλους αλλά συγχρόνως πονώ, γιατί εναντιώνεστε στα δώρα του Αγίου Μου Πνεύματος. Δεν εναντιώνεστε σε μια ανθρώπινη εξουσία, αλλά σε Μένα, το Θεό σας. Σας υπενθυμίζω ένα τελευταίο πράγμα: μια μέρα θα Με αντικρίσετε πρόσωπο με πρόσωπο και θα σας ζητήσω να Μου δώσετε λόγο για τον τρόπο που φροντίσατε τις ψυχές που σας εμπιστεύθηκα. Σήμερα ακόμη Με βγάζετε ψεύτη, γιατί δεν πιστεύετε πια στη μαρτυρία που έδωσα σε όλους σας για την Υπενθύμιση του Λόγου Μου!
  Το Άγιο Πνεύμα Μου.
  Καθαρίστε τις καρδιές σας και οι Ουρανοί θα λάμψουν επάνω σας. Σε παρατηρώ από ψηλά, πόλη της Παράδοσης. Έχεις εφαρμόσει την ακριβή τήρηση του Νόμου της Πρώτης Μου Εκκλησίας, σήμερα όμως είσαι τυφλωμένη από την επίδειξη και δίνεις λίγη ή καμιά σημασία στις σπουδαιότερες εντολές του Νόμου Μου: την Ευσπλαχνία! την Αγάπη! την Ταπεινοφροσύνη!
  και ένα πνεύμα Συγνώμης.
  Η θλίψη Μου είναι μεγάλη και στενάζω ενδόμυχα, καθώς προσμένω να ζητήσετε τα μεγαλύτερα δώρα του Πνεύματός Μου. Κουράστηκα να σας βλέπω να μιλάτε για πνευματικά πράγματα χωρίς πνεύμα. Αν σήμερα είχαν καταλάβει τα βάθη του Πνεύματος Μου κι αυτά που βαραίνουν περισσότερο, θα είχαν επίσης δεχθεί και τα δώρα του Πνεύματος Μου. Αλλά η υπερηφάνεια που διατηρείτε μέσα σας Με πληγώνει ακατάπαυστα. Σας εμπιστεύθηκα χιλιάδες ψυχές να τις διδάξετε και να τις βοηθήσετε με ήπιο τρόπο, προσελκύοντάς τες στην Καρδιά Μου, θυμίζοντάς τους την Τρυφερότητά Μου, την Αγάπη Μου και τη μεγάλη δίψα Μου γι” αυτές, εσείς όμως τις κρίνετε βιαστικά και τις φορτώνετε με φορτία βαριά που δύσκολα σηκώνονται, ενώ εσείς οι ίδιοι δεν θέλετε ούτε με το δάκτυλό σας να τα κινήσετε! Στην εποχή Μου ήμουν η πέτρα του σκανδάλου και σήμερα το Άγιο Πνεύμα Μου είναι πάλι η πέτρα του σκανδάλου για πολλές ιερατικές Μου ψυχές.

  Τα Μάτια του Κυρίου, σας βεβαιώνω ότι δεν είναι στραμμένα μόνο στους δίκαιους και τους ενάρετους, τα Μάτια Μου στρέφονται επίσης και στους άθλιους και σ” αυτούς που ονομάζετε ανάξιους. Τα αστέρια από τον ουρανό θα πέσουν σύντομα στη γη και οι δυνάμεις τ” ουρανού θα σειστούν και εσείς ακόμη θα έχετε άγνοια. Τούτη η γη σε λίγο θα εξαφανιστεί και οι νέοι ουρανοί και η νέα γη θα είναι επάνω σας και εσείς θα φεύγετε ακόμη μακριά από το Πνεύμα Μου.

  Ωστόσο, αν ακόμη και σήμερα ταπεινώσετε τους εαυτούς σας και ειλικρινά παραδεχθείτε ότι είστε αμαρτωλοί και ανάξιοι, θα αφαιρέσω το πνεύμα του λήθαργου που πλανιέται πάνω από τη χώρα σας! Ονομάζετε τους εαυτούς σας πλούσιους, δείξτε Μου τότε τα πλούτη σας. «Πείνα» είναι η μόνη λέξη που ακούω από τη χώρα σας. «Πείνα» είναι γραμμένο επάνω σας. Αν ονομάζετε τους εαυτούς σας πλούσιους, πού είναι τότε οι ένδοξες βοσκές σας; Γιατί σκοντάφτω πάνω σε νεκρά σώματα που φθίνουν; Πώς γίνεται και δεν ακούω κανένα ήχο να βγαίνει από εσάς; Το Άγιο Πνεύμα Μου μέσα στην Απέραντη Ευσπλαχνία Του κατεβαίνει τώρα να σας θρέψει όλους και να γεμίσει το πνεύμα σας με το Ουράνιο Μάννα Μου. Σαν Ποιμένας θα φροντίσω τα πρόβατά Μου που σκόρπισαν, με αιώνια Αγάπη θα επιδέσω τις πληγές τους, θα στηρίξω τα αδύνατα και τα κουρασμένα κι αυτά που δεν ποιμαίνετε πια.

  Θα παρηγορήσω τα παιδιά Μου. Γι” αυτό μη Με παρεμποδίζετε και μη γίνεστε εμπόδιο, σ” αυτό τον καιρό του Ελέους. Μην αντιφάσκετε με αυτά που διδάσκετε για το Πνεύμα Μου. Σας τα είπα τώρα όλα αυτά πριν έρθει η Ημέρα Μου. Θα ακούσω άραγε: «Θεέ, να “μαι! Έρχομαι να μετανοήσω! Θα πάψω να προσβάλλω το Πνεύμα της Χάριτος, γιατί ξέρω πως αν το κάνω, θα τιμωρηθώ αυστηρά.» Αν μιλώ, είναι για τη σωτηρία σας και αν σας επιπλήττω είναι εξαιτίας
  του μεγαλείου της Αγάπης Μου για σας.
  ΙΧΘΥΣ

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty − 15 =

2017 Design and developed by G.Karagiannis