Πέμπτη, 22 Μαΐου, 2025

Παναγιώτης Πλακεντάς: «Ισχυρή εντολή από την πρώτη Κυριακή». Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Ενωμένης Εορδαίας.

0 comment 1 minutes read

 

Μπροστά σε πλήθος κόσμου που γέμισε τον χώρο της πλατείας στην Πτολεμαΐδα πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Ενωτικής Παράταξης «Ενωμένη Εορδαία», σε μια περιεκτική ομιλία, ανέλυσε τους άξονες και τα σημεία που αποτελούν την πρόταση και το όραμα της ενωτικής δημοτικής παράταξης.

Η «Ενωμένη Εορδαία» φιλοδοξεί να καταστήσει την Αυτοδιοίκηση του Α’ Βαθμού ως το πρώτο καταφύγιο του πολίτη, για αυτό και κατέθεσε στην κρίση των πολιτών ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό, το οποίο προέκυψε μέσα από συνεχή διάλογο και διαβούλευση με την ίδια την κοινωνία.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς και οι συνεργάτες του ζητούν την εμπιστοσύνη και την ισχυρή εντολή των πολιτών της Εορδαίας, για να οδηγήσουν τον τόπο μας στην επόμενη μέρα.

 

Leave a Comment

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαλακίδης Ιωάννης – Ατομική Επιχείρηση

ΑΦΜ: 046450157, ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δ/νση Έδρας: Ζαφειράκη 3, ΤΚ 0100 Κοζάνη

Email: info@efkozani.gr

Τηλ. 24610-25112

Ιδιοκτήτης, νόμιμος εκπρόσωπος και διευθυντής: Σαλακίδης Ιωάννης

Διευθύντρια Σύνταξης: Μαρία Τσακνάκη

Διαχειριστής: Σαλακίδης: Ιωάννης

Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): Σαλακίδης Ιωάννης

Efkozani logo

@2024 – All Right Reserved. Hosted and Supported by Webtouch.gr

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00