Δευτέρα, 16 Ιουνίου, 2025

΄΄ ΕΝΑ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ G1 ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΄΄

0 comment 6 minutes read

 

Ένα τριήμερο με πολλούς αγώνες και πλούσιο θέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι παρευρέθησαν το τριήμερο 16 με 18 Ιανουαρίου 2015 στην πόλη της Θεσσαλονίκης όπου πραγματοποιήθηκε το διεθνές πρωτάθλημα του ολυμπιακού αγωνίσματος taekwondo με την συμμετοχή 1.450 αθλητών από 57 χώρες όλου του πλανήτη. Πολλοί αθλητές με παγκόσμιους και ολυμπιακούς τίτλους έδωσαν το παρόν εκπροσωπώντας τις εθνικές τους ομάδες στο πρωτάθλημα που ήταν βαθμολογούμενο από την παγκόσμια ομοσπονδία taekwondo, ενόψει των ολυμπιακών αγώνων του Ρίο το 2016.

Το πρωτάθλημα τελέστηκε υπό την αιγίδα της ETU (ευρωπαϊκής ομοσπονδίας taekwondo), της Ελληνικής ομοσπονδίας καθώς και της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος η οποία έφερε επιτυχώς εις πέρας αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και αποζημίωσε όλους όσους βρέθηκαν σε αυτή την διεθνή εκδήλωση για την οποία εργάστηκαν πολλοί · εθελοντές, μέλη της Ένωσης, διεθνείς διαιτητές και φίλοι του αθλήματος.

 

Από την πόλη της Κοζάνης και τον σύλλογο Μακεδονική Δύναμη συμμετείχαν 22 αθλητές, κατέκτησαν 1 χρυσό μετάλλιο, 2 χάλκινα και όλοι τους εμπλούτισαν τις εμπειρίες καθώς τέτοιες διοργανώσεις είναι μοναδικές, είναι ξεχωριστές και αποτελούν πολύτιμες πηγές τεχνογνωσίας που θα τους συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή. Τα μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές :

 

Μπουντιούκος Σπινάρης Αθανάσιος του Εμμανουήλ, χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -78kg εφήβων

 

Μεχτερίδης Παπαδόπουλος Στέλιος του Μιλτιάδη, χάλκινο μετάλλιο στην ολυμπιακή κατηγορία -68kg ανδρών, η οποία βαθμολογείται κιόλας

 

Τζέλλου Κατερίνα του Ιωάννη, χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -68kg νεανίδων.

 

Σε δηλώσεις του ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου, κύριος Αλμασίδης Χρήστος είπε : καταρχήν χαίρομαι που στην χώρα μας, όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί αγώνες, κι έχει να παρουσιάσει πολλούς και διακεκριμένους αθλητές στο αγώνισμα του taekwondo όπως παγκόσμιους πρωταθλητές, πρωταθλητές Ευρώπης και ολυμπιονίκες, έγινε μία τέτοια μεγάλη διοργάνωση με την παρουσία πολλών ξένων που είδαν το πόσο μεγάλη προσπάθεια γίνεται στην Ελλάδα και ειδικά αυτή την εποχή. Αυτό έχει πολύπλευρες προεκτάσεις πέραν των αγώνων και των μεταλλίων, που το έχει ανάγκη η χώρα μας. Όσο για την παρουσία της ομάδας είμαι ευχαριστημένος, είναι μία ομάδα ανανεωμένη μιας και οι 18 από τους 22 που αγωνίστηκαν είναι αθλητές που σιγά- σιγά αρχίζουν να μπαίνουν στα διεθνή σαλόνια του αθλήματος και τα δείγματα είναι αισιόδοξα για το μέλλον!

 

Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές για την συμμετοχή και τις διακρίσεις τους, επίσης συγχαίρει την διοίκηση της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος γι’ αυτή την διοργάνωση που κλείνοντας την αυλαία της μόνο θετικά σχόλια και εντυπώσεις άφησε σε όσους συμμετείχαν στο πρώτο G1 πρωτάθλημα για το 2015.

 

 

 

Leave a Comment

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαλακίδης Ιωάννης – Ατομική Επιχείρηση

ΑΦΜ: 046450157, ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δ/νση Έδρας: Ζαφειράκη 3, ΤΚ 0100 Κοζάνη

Email: info@efkozani.gr

Τηλ. 24610-25112

Ιδιοκτήτης, νόμιμος εκπρόσωπος και διευθυντής: Σαλακίδης Ιωάννης

Διευθύντρια Σύνταξης: Μαρία Τσακνάκη

Διαχειριστής: Σαλακίδης: Ιωάννης

Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): Σαλακίδης Ιωάννης

Efkozani logo

@2024 – All Right Reserved. Hosted and Supported by Webtouch.gr

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
    -
    00:00
    00:00