Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Διασώστης στην Κοζάνη βρήκε και παρέδωσε χαμένο πορτοφόλι

0 comment 2 minutes read

Διασώστης της μονάδας νεφροπαθών στο Κέντρο Υγείας Κοίλων Κοζάνης, ο Γεώργιος Τέγος, απέδειξε την αξία της εντιμότητας και της υπευθυνότητας.

Ο κ. Τέγος βρήκε ένα χαμένο πορτοφόλι στο πάρκο Κουρί, και το παρέδωσε στην Ασφάλεια Κοζάνης.

Το πορτοφόλι ανήκε σε συμπολίτη του, ο οποίος το είχε χάσει ενώ έκανε τραμπάλα με τον μικρό Τασούλη.

Η πράξη αυτή υπογραμμίζει τη σημασία της ακεραιότητας και της κοινωνικής ευθύνης, ενώ παράλληλα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Ο κ. Τέγος αξίζει δημόσιας αναγνώρισης και συγχαρητηρίων για την αξιέπαινη στάση του.

ΠΡΑΞΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ
ΕΥΘΥΝΗΣ
Δημόσιες ευχαριστίες στον συμπολίτη μου ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΕΓΟ διασώστη στη μονάδα νεφροπαθών του Τάσου Φουντογλου στα Κοίλα Κοζάνης,γιατί παρέδωσε στην Ασφάλεια Κοζάνης το πορτοφόλι μου,που με έπεσε στο Κουρι κάνοντας τραμπάλα με τον Τασουλη.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

Efkozani logo

@2024 – All Right Reserved. Hosted and Supported by Webtouch.gr

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00