Εργασιακά μηδέν – φωτογραφίες δέκα. Στο φόντο η απολιγνιτοποίηση, στο προσκήνιο οι αγκαλιές
Μια ακόμη «ουσιαστική» συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο των εγκαινίων του νέου κτηρίου του ΚΕ.Π.Α. Κοζάνης. Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως και ο Διοικητής του e-ΕΦΚΑ Αλέξανδρος Βαρβέρης είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους του Εργατικού Κέντρου Νομού Κοζάνης και της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για όλα τα «καυτά» ζητήματα της περιοχής: απολιγνιτοποίηση, 8μηνα, εργολαβικά, ασφαλιστικά, ψηφιακή κάρτα εργασίας.
Όλα στο τραπέζι — όπως πάντα.
Στο προσκήνιο, ο βουλευτής Κοζάνης ΜιχάληςΠαπαδόπουλος, που φρόντισε να βρίσκεται όχι μόνο στη συζήτηση αλλά και στο κέντρο του φακού, σε μια θερμή αγκαλιά με την Υπουργό — αγκαλιά που, όπως φαίνεται, περισσότερο φωτογραφικό ενδιαφέρον είχε παρά πολιτικό περιεχόμενο.
Δίπλα του, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης Ελευθέριος Αδάμ, με το γνώριμο χαμόγελο, έγερνε διακριτικά το κεφάλι για να μη μείνει εκτός πλάνου. Γιατί μπορεί οι λύσεις στα εργασιακά να αργούν, αλλά μια καλή φωτογραφία… πάντα χρειάζεται.
Κατά τα λοιπά, οι συζητήσεις έγιναν, τα θέματα «τέθηκαν», οι επόμενες συναντήσεις προγραμματίζονται — και το μόνο σίγουρο είναι πως, αν μη τι άλλο, το φωτογραφικό υλικό της ημέρας βγήκε άψογο.









