Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου, 2024

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΟΖΑΝΗ (Γράφει η Άννα Μαμάτσιου). Μαρμελάδα ΑΓΡΙΟΚΕΡΑΣΟ – ΚΕΡΑΣΙ

0 comment 1 minutes read

Βγάζω τα κοτσάνια από τα κεράσια και τα πλένω καλά.

Βάζω τα κεράσια σε μια κατσαρόλα και τα. πατώ με μια κουτάλα για να βγάλουν τα υγρά τους.

Τοποθετώ την κατσαρόλα στην φωτιά και αφήνω να βράσουν καλά.

Όταν κρυώσουν τα περνώ από το τρυπητό για να πάρω την σάρκα και να μείνουν τα κουκούτσια,

Σε μια κατσαρόλα βάζω την σάρκα από τα κεράσια, ρίχνω ζάχαρη με το μάτι και με την γεύση, ανάλογα πόσο γλυκά είναι τα κεράσια (τα δικά μου ήταν ώριμα και γλυκά και δεν χρειάστηκε να βάλω πολύ ζάχαρη).

Βράζω την μαρμελάδα σε δυνατή φωτιά μέχρι να πήξει.

Προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε και λίγο γλυκόζη.

Leave a Comment

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαλακίδης Ιωάννης – Ατομική Επιχείρηση

ΑΦΜ: 046450157, ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δ/νση Έδρας: Ζαφειράκη 3, ΤΚ 0100 Κοζάνη

Email: info@efkozani.gr

Τηλ. 24610-25112

Ιδιοκτήτης, νόμιμος εκπρόσωπος και διευθυντής: Σαλακίδης Ιωάννης

Διευθύντρια Σύνταξης: Μαρία Τσακνάκη

Διαχειριστής: Σαλακίδης: Ιωάννης

Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): Σαλακίδης Ιωάννης

Efkozani logo

@2024 – All Right Reserved. Hosted and Supported by Webtouch.gr

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00