Κυριακή, 8 Ιουνίου, 2025

Desur, εκδήλωση για την κοινωνική ευθύνη

0 comment 1 minutes read

Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Σερβίων «Οι Άγιοι Ανάργυροι», πραγματοποιούν εκδήλωση με θέμα: «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας», η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «DESUR», το οποίο στοχεύει στην Ανάπτυξη Βιώσιμων Περιφερειών μέσω Υπεύθυνων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Το έργο DESUR είναι ένα Ευρωπαϊκό έργο που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα INTERREG IVC. Ο στόχος του έργου είναι η βελτίωση των περιφερειακών πολιτικών προκειμένου να προωθηθεί η υπεύθυνη καινοτομία των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων μέσω της ανταλλαγής εμπειριών μεταξύ όλων των εταίρων, με βάση το τρίπτυχο: ΑΝΘΡΩΠΟΙ-ΚΕΡΔΟΣ-ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014 και ώρα 18.00 στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού, στα Σέρβια.

 

Leave a Comment

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαλακίδης Ιωάννης – Ατομική Επιχείρηση

ΑΦΜ: 046450157, ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δ/νση Έδρας: Ζαφειράκη 3, ΤΚ 0100 Κοζάνη

Email: info@efkozani.gr

Τηλ. 24610-25112

Ιδιοκτήτης, νόμιμος εκπρόσωπος και διευθυντής: Σαλακίδης Ιωάννης

Διευθύντρια Σύνταξης: Μαρία Τσακνάκη

Διαχειριστής: Σαλακίδης: Ιωάννης

Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): Σαλακίδης Ιωάννης

Efkozani logo

@2024 – All Right Reserved. Hosted and Supported by Webtouch.gr

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
    -
    00:00
    00:00