234
Γ. Αμανατίδης: Ο στόχος μας ως Περιφερειακή Αρχή για κοινωνική συνοχή με ποιότητα ζωής συναντιέται με τους στόχους του τοπικού επιστημονικού δυναμικού για ποιοτική παροχή ιατρικών υπηρεσιών.
“Επίκαιρα θέματα στην Καρδιολογία” – Στην έναρξη του 1ου Περιφερειακού Συνεδρίου της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας που ξεκίνησε χθες στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη και συνεχίζεται σήμερα Σάββατο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης.
Μία εξαιρετική πρωτοβουλία με σημαντικό επιστημονικό ενδιαφέρον που φέρνει στο προσκήνιο τη Δυτική Μακεδονία. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, την Καρδιολογική Εταιρεία Βόρειας Ελλάδας, την Καρδιολογική Κλινική του Μαμάτσειου Γ.Ν. Κοζάνης και του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης.
Ο στόχος μας ως Περιφερειακή Αρχή για κοινωνική συνοχή με ποιότητα ζωής συναντιέται με τους στόχους του τοπικού επιστημονικού δυναμικού για ποιοτική παροχή ιατρικών υπηρεσιών.
Γ. Αμανατίδης