Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024

Γλυκό κουταλιού Πορτοκάλι. ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΟΖΑΝΗ (Γράφει η Άννα Μαμάτσιου).

0 comment 2 minutes read

Γλυκό κουταλιού Πορτοκάλι. ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΟΖΑΝΗ (Γράφει η Άννα Μαμάτσιου).

 

 (συνταγή της συχωρεμένης της μαμάς μου)

 

Βάζουμε:

4 κιλά πορτοκάλια

4 κιλά ζάχαρη

1 βαζάκι γλυκόζη

4 ποτήρια νερό

Λίγο ξινό

Εκτέλεση:

Ξύνουμε την φλούδα των πορτοκαλιών.

Τα βράζουμε για 10 λεπτά περίπου και πετάμε το νερό.

Τα ξαναβράζουμε έως ότου μαλακώσουν τα πορτοκάλια.

Βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη και ρίχνουμε μέσα τα πορτοκάλια. Μόλις αρχίσουν να ξαναβράζουν ρίχνουμε το ξινό και τη γλυκόζη και περιμένουμε να δέσει το σιρόπι.

Περιμένουμε ένα 24ωρο κουνώντας το κατά διαστήματα να βγάλουν τα υγρά τους. Εάν χρειαστεί το ξαναβράζουμε.

 

Leave a Comment

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαλακίδης Ιωάννης – Ατομική Επιχείρηση

ΑΦΜ: 046450157, ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δ/νση Έδρας: Ζαφειράκη 3, ΤΚ 0100 Κοζάνη

Email: info@efkozani.gr

Τηλ. 24610-25112

Ιδιοκτήτης, νόμιμος εκπρόσωπος και διευθυντής: Σαλακίδης Ιωάννης

Διευθύντρια Σύνταξης: Μαρία Τσακνάκη

Διαχειριστής: Σαλακίδης: Ιωάννης

Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): Σαλακίδης Ιωάννης

Efkozani logo

@2024 – All Right Reserved. Hosted and Supported by Webtouch.gr

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00