636
Η Νέα Πλατεία Λασσάνη και οι παλιές κακές συνήθειες. Οι Όδευσεις Τυφλών γίνονται θέσεις στάθμευσης
Σε μία πόλη που προσπαθεί χρόνια τώρα να αποκτήσει ένα διαφορετικό Πρόσωπο & Εικόνα με επίκεντρο τον Άνθρωπο πάντα θα υπάρχουν οι [ευκολάκηδες] οι οποίοι καταπατούν χωρίς φραγμούς και δισταγμό κανόνες λειτουργίας μιας υγειούς κοινωνίας, που δεν σέβεται τις Αρχές και τις Αξίες του Τόπου που ζει καθημερινά, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ποτέ.
Είναι ντροπή σε έναν χώρο που ακόμα δεν πρόλαβε να στεγνώσει το τσιμέντο από τα έργα στην Νέα Πλατεία Λασσάνη, να βλέπεις αμάξια με περισσή ευκολία να παρκάρουν Όχι μόνο πάνω στο πεζοδρόμιο αλλά και στην όδευση των ατόμων με προβλήματα Όρασης.
Εάν όντως θέλουμε να αλλάξει κάτι σε αυτή την πόλη που ζούμε συναναστρεφόμαστε καθημερινά και θέλουμε να γίνει βιώσιμη κυρίως Ανθρώπινη θα πρέπει να αλλάξουμε πρωτίστως Εμείς.









