Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου, 2024

Κέικ με φουντούκια και λευκό γλάσο. Συνταγές από την παλιά Κοζάνης. (Γράφει η Άννα Μαμάτσιου)

0 comment 4 minutes read

Κέικ με φουντούκια και λευκό γλάσο. Συνταγές από την παλιά Κοζάνης.  (Γράφει η Άννα Μαμάτσιου)

 

Κέικ για τον καφέ με φουντούκια και λευκό γλάσο

5 αυγά

2 ποτήρια νερού ζάχαρη

1 π.ν γάλα

1 π. ν. καλαμποκέλαιο

3 π. ν. αλεύρι γ.ο. χ.

1 μπέκιν

1 φλ.τσ. φουντούκια

Κανέλα

100 γρ. κουβερτούρα άσπρη σε μπεν μαρι με 3_4 κ. σ. εβαπορέ

Χτυπάμε τ’ αυγά με την ζάχαρη προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.

Τα φουντούκια τα χτυπάμε στο multi.

Βάζουμε το μείγμα σε φόρμα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50_60 λεπτά.

Όταν κρυώσει το βγάζουμε από την φόρμα και ρίχνουμε το γλάσο κουταλιά κουταλιά

Leave a Comment

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαλακίδης Ιωάννης – Ατομική Επιχείρηση

ΑΦΜ: 046450157, ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δ/νση Έδρας: Ζαφειράκη 3, ΤΚ 0100 Κοζάνη

Email: info@efkozani.gr

Τηλ. 24610-25112

Ιδιοκτήτης, νόμιμος εκπρόσωπος και διευθυντής: Σαλακίδης Ιωάννης

Διευθύντρια Σύνταξης: Μαρία Τσακνάκη

Διαχειριστής: Σαλακίδης: Ιωάννης

Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): Σαλακίδης Ιωάννης

Efkozani logo

@2024 – All Right Reserved. Hosted and Supported by Webtouch.gr

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
    -
    00:00
    00:00