Λαγάνα
Μισό κιλό αλεύρι
1 φακελάκι μαγιά
Αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας ταχίνι
Λίγο λάδι
Χλιαρό νερό περίπου μια κούπα
Για την επάλειψη
Ζαχαρονερο
σουσάμι
Εκτέλεση
Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά, να γίνει μια ζύμη μαλακή και να μην κολλάει στα χέρια.
Αφήνουμε την ζύμη σε ζεστό μέρος να φουσκώσει.
Σε ένα ταψάκι νούμερο 34 στρώνουμε μια λαδόκολλα και απλώνουμε την ζύμη με τα χέρια μας.
Αφήνουμε την ζύμη να φουσκώσει.
Μόλις φουσκώσει, την τρυπάμε με ένα πιρούνι και την πατάμε με τα δάχτυλα.
Την αλείφουμε με ζαχαρονερο και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς περίπου μέχρι να ροδίσει