Ο σεφ Κώστας Κολιός αναδεικνύει τα προϊόντα και τις συνταγές του τόπου μας με Αρώματα & Γεύσεις Γης Βοΐου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Ο σεφ Κώστας Κολιός, ιδιοκτήτης της επιχείρησης – ταβέρνας «Αρώματα & Γεύσεις Γης Βοΐου» στο Ροδοχώρι Βοΐου, ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει τη Δυτική Μακεδονία σε μια ξεχωριστή γαστρονομική παρουσίαση στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Με λόγια ευγνωμοσύνης, ευχαριστεί την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και δηλώνει έτοιμος να αναδείξει όχι μόνο τη μαγειρική τέχνη του αλλά και τα ποιοτικά προϊόντα και τους ανθρώπους που τα παράγουν.
📍 Το ραντεβού είναι αύριο στις 7 μ.μ., στο κτίριο Νο 6 της ΔΕΘ.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μοναδικές δημιουργίες με αυθεντικά υλικά του τόπου μας:
-
Μηλόπιτα με μήλα Καστοριάς
-
Φασόλια γίγαντες Πρεσπών
-
Άγρια μανιτάρια από τα Γρεβενά
-
Σαλάτα με φακές Βοΐου
-
Γεμιστές πιπεριές Καλονερίου με τυριά και φρέσκα βότανα
-
Και ένα ξεχωριστό πιάτο-έκπληξη: «Μπακλαβάς προβατίνα»
Μια παρουσία που φέρνει στο επίκεντρο τη γαστρονομία της Δυτικής Μακεδονίας, με γεύσεις που παντρεύουν την παράδοση με τη δημιουργικότητα.









