Κυριακή, 20 Ιουλίου, 2025

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης σε Ακρινή, Κοιλάδα, Κίσσα, Πολύμυλο και Καπνοχώρι «Στις 21 Μαϊου καλούμαστε να επιλέξουμε: Μητσοτάκης και σκάνδαλα ή Τσίπρας και αλλαγή;”

0 comment 1 minutes read

Σε Τοπικές Κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Ελλησπόντου του Δήμου Κοζάνης περιόδευσε το βράδυ του Σαββάτου ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Πασσαλίδης, ο οποίος βρέθηκε σε Πολύμυλο,Ακρινή, Κοιλάδα, Κίσσα και Καπνοχώρι.
Κοινό χαρακτηριστικό των συζητήσεων με τους κατοίκους των εκεί χωριών ήταν η αγωνία τους για την επόμενη ημέρα της βίαιης απολιγνιτοποίησης που αποφάσισε και υλοποιεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς, μεταξύ των άλλων συνεπειών της, δεκάδες «εργολαβικοί» εργαζόμενοι της ευρύτερης περιοχής της Δ.Ε. Ελλησπόντου έχασαν το καθημερινό μεροκάματο και πολλοί εξ αυτών αναγκάστηκαν σε προσωρινή ή μόνιμη «εργασιακή» μετανάστευση.
Ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Κώστας Πασσαλίδης τόνισε, μεταξύ άλλων, πως «στις 21 Μαϊου καλούμαστε να επιλέξουμε: Μητσοτάκης και σκάνδαλα ή Τσίπρας και αλλαγή. Μητσοτάκης ή δικαιοσύνη. ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ. Και οι πολίτες και σε κάθε γωνιά του Νομού μας θα δώσουν την καλύτερη απάντηση!»

Leave a Comment

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαλακίδης Ιωάννης – Ατομική Επιχείρηση

ΑΦΜ: 046450157, ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δ/νση Έδρας: Ζαφειράκη 3, ΤΚ 0100 Κοζάνη

Email: info@efkozani.gr

Τηλ. 24610-25112

Ιδιοκτήτης, νόμιμος εκπρόσωπος και διευθυντής: Σαλακίδης Ιωάννης

Διευθύντρια Σύνταξης: Μαρία Τσακνάκη

Διαχειριστής: Σαλακίδης: Ιωάννης

Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): Σαλακίδης Ιωάννης

Efkozani logo

@2024 – All Right Reserved. Hosted and Supported by Webtouch.gr

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
    -
    00:00
    00:00