14
Σημαντικό Πιστοποιημένο Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης Ζωής από τον Σ.Ε.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης
Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε ένα σημαντικό, πιστοποιημένο σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης Ζωής (Basic Life Support – BLS_AED).
Το σεμινάριο διοργανώνεται από τον Σ.Ε.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κοζάνης – Hellenic Rescue Team Kozani
Στόχος των σεμιναρίων είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, στη χρήση απινιδωτή, καθώς και στο πως θα αντιδράσουν σε κατάσταση πνιγμονής από ξένο σώμα και πνιγμού.
Με την επιτυχή ολοκλήρωση, οι συμμετέχοντες θα λάβουν επίσημη πιστοποίηση υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC – European Resuscitation Council)
Χώρος διεξαγωγής: Δημοτικό Σχολείο Χαρισιου Μεγδανη, την Τεταρτη 10 Δεκεμβρίου 2025 και ώρα 5:00 μ.μ. (17:00)
Διάρκεια 5ωρες.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6988190695
Αν θέλετε να εκπαιδευτείτε και να πιστοποιηθείτε στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, στην χρήση απινιδωτή
συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα









