Δευτέρα, 9 Ιουνίου, 2025

Συχνό το φαινόμενο εμφάνισης φιδιών και στην περιοχή μας. Φίδι δάγκωσε νεαρό στην Ασβεστόπετρα Εορδαίας, ευτύχημα που δεν ήταν δηλητηριώδες.

0 comment 1 minutes read

 

 

Ένα νεαρό παιδί στην Ασβεστόπετρα Εορδαίας δάγκωσε φίδι, όταν βρέθηκε κοντά σε μια γούρνα, χθες Παρασκευή το απόγευμα. Ευτυχώς όμως το φίδι δεν ήταν ιοβόλο και το παιδί δεν κινδύνεψε από το δήγμα του φιδιού. Για προληπτικούς όμως λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο απ’ όπου το πρωί σήμερα Σάββατο πήρε εξιτήριο.

Αρκετά περιστατικά υπήρξαν από δάγκωμα φιδιών σε νοσοκομεία της περιοχής μας.

Πάντως, γεγονός είναι πως φέτος, αυτό το καλοκαίρι, πολλά φίδια εμφανίζονται, μετά τις συνεχείς βροχοπτώσεις μέχρι πριν λίγες μέρες και την αυξημένη θερμοκρασία των ημερών μας, γι’ αυτό  εφιστάται η προσοχή σε όλους να προσέχουν σε κάθε τους βήμα. Παρατηρήθηκε επίσης πως υπάρχουν πολλές οχιές, επικίνδυνες και για τον άνθρωπο.

Leave a Comment

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαλακίδης Ιωάννης – Ατομική Επιχείρηση

ΑΦΜ: 046450157, ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δ/νση Έδρας: Ζαφειράκη 3, ΤΚ 0100 Κοζάνη

Email: info@efkozani.gr

Τηλ. 24610-25112

Ιδιοκτήτης, νόμιμος εκπρόσωπος και διευθυντής: Σαλακίδης Ιωάννης

Διευθύντρια Σύνταξης: Μαρία Τσακνάκη

Διαχειριστής: Σαλακίδης: Ιωάννης

Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): Σαλακίδης Ιωάννης

Efkozani logo

@2024 – All Right Reserved. Hosted and Supported by Webtouch.gr

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
    -
    00:00
    00:00