Συγκινητική στιγμή στην Αγία Παρασκευή: Ολοκλήρωση της διακονίας του π. Νικολάου Τζέλλου (27 χρόνια προσφοράς)
Συγκινητική στιγμή στην Αγία Παρασκευή: Ολοκλήρωση της διακονίας του π. Νικολάου Τζέλλου (27 χρόνια προσφοράς)
48
Μία συγκινητική στιγμή έλαβε χώρα λίγο πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025: η ολοκλήρωση της ιερατικής διακονίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κοζάνης του π. Νικολάου Τζέλλου.
Ήταν Φεβρουάριος του 1998 όταν ο π. Νικόλαος ανέλαβε την ευθύνη του τότε Εξωκκλησίου της Αγίας Παρασκευής, το οποίο με τις άοκνες προσπάθειές του κατέστη Ενορία. Όλα αυτά τα 27 χρόνια, κοντά στον πόνο και την χαρά των ευλογημένων ενοριτών μας, ανάλωσε τον εαυτό του στην ανάδειξη αυτού του Ναού. Κι αυτό το έργο είναι αποτυπωμένο πολυδιάστατα στις καρδιές των πιστών.
Πλέον ο π. Νικόλαος με απόφασή του μετατίθεται στην γενέτειρά του, την Ροδιανή Κοζάνης, και αναλαμβάνει την ιερατική διακονία του χωριού του.
Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των Ενοριτών, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, με την απόδοση τιμητικής πλακέτας, εκφράζει τις πολλές ευχαριστίες του προς τον σεβαστό π. Νικόλαο και του εύχεται ο Θεός να του χαρίζει υγεία ακλόνητη, δύναμη πολλή και ευλογημένη συνέχεια διακονίας στην Αγία Τράπεζα.
Από τον Ιερό Ναό.









