Ραβανί με σαντιγί
6 αυγά
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι αλεύρι
1/2 ποτήρι καλαμποκέλαιο
1/2 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
3/4 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό
1/4 ποτήρι σιμιγδάλι χοντρό
1 μπέκιν
Βανίλια
ΣΙΡΌΠΙ
4 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια νερό
Βανίλια
Σαντιγί
1 μόρφατ
3 με 4 κουταλιές άχνη ζάχαρη
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την ζάχαρη να ενωθούν καλά.
Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας συνεχώς με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα.
Λαδώνουμε ένα ταψάκι νούμερο 34, ρίχνουμε το μείγμα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Το αφήνουμε να κρυώσει το κόβουμε οριζόντια και ρίχνουμε το σιρόπι καυτό.
Αφού κρυώσει, χτυπάμε την μόρφατ με την ζάχαρη και την στρώνουμε από επάνω
Προαιρετικά μπορούμε να ρίξουμε από επάνω λίγη τρούφα