Μπισκότα αμυγδάλου
200γρμ βούτυρο φρέσκο
200γρμ φυτίνη
5 φλυτζ του καφέ ζάχαρη
3 αυγά
2 φλυτζ τσαγιού αμύγδαλα αλεσμένα με την φλούδα
Βανίλια,
1 μπεκιν
Αλεύρι όσο πάρει
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα βούτυρα με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
Προσθέτουμε τα αυγά ένα, ένα.
Ρίχνουμε την βανίλια, τα αλεσμένα αμύγδαλα, το μπεκιν και το αλεύρι και ζυμώνουμε μέχρι η ζύμη να ξεκολλάει από τα τοιχώματα.
Πλάθουμε την ζύμη σε μπαστούνια και τα βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες.
Κόβουμε τα μπαστούνια ζύμης σε λοξές φέτες και ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου περίπου 20 λεπτά