Συνταγή για ρυζόγαλο με κρόκο Κοζάνης και μέλι
Ο Νικόλας Σακελλαρίου έφτιαξε ρυζόγαλο με κρόκο Κοζάνης και μέλι στην εκπομπή της ΕΡΤ Π.Ο.Π Μαγειρική.
Ρυζόγαλο με κρόκο Κοζάνης και μέλι – Υλικά:
1 λίτρο γάλα
1 1/2 φλιτζάνι νερό
1/2 φλ. ρύζι Καρολίνα
1/2 φλ. μέλι
1 βανίλια
2 κ.σ. κορν φλάουρ
1 κ.γ. κρόκο Κοζάνης
Αλάτι
Τριμμένα καρύδια & κανέλα για το σερβίρισμα
Δείτε το ακόλουθο βίντεο με τον Νικόλα Σακελλαρίου να μας δείχνει τη συνταγή για το ρυζόγαλο με κρόκο Κοζάνης και μέλι:
https://www.fthis.gr/flife/food/syntagh-gia-ryzogalo-me-kroko-kozanhs-kai-meli
FThis.gr