Τα προϊόντα “Μυρσίνη” από το Βελβεντό έχουν πλέον μεταφερθεί σε νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις, φέρνοντας έναν αέρα εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης στην επιχείρηση. Σύμφωνα με τον σεφ Γιώργο Καραβαγγέλα, ήταν απλώς θέμα χρόνου να γίνει αυτό το βήμα, καθώς η ζήτηση για τα προϊόντα αυξάνεται συνεχώς.
“Το δίκτυο πωλήσεων μεγαλώνει συνεχώς και έτσι δημιούργησαμε ένα χώρο ιδανικό για να καλύψουμε τις ανάγκες της αγοράς,” δήλωσε ο Καραβαγγέλας. Οι νέες εγκαταστάσεις προσφέρουν τις κατάλληλες υποδομές για να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες απαιτήσεις και να διασφαλίσουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων.
Το όραμα της επιχείρησης δεν σταματά εδώ. Υπάρχουν σχέδια να γίνει ο χώρος επισκέψιμος μέσα στον επόμενο χρόνο. “Θέλουμε του χρόνου αυτός ο χώρος να γίνει και επισκέψιμος, να δίνουμε την δυνατότητα στον επισκέπτη να δει από κοντά τον τρόπο παρασκευής των προϊόντων, να τα γευτεί και αν θέλει να αγοράσει,” προσθέτει ο Καραβαγγέλας. Αυτή η πρωτοβουλία θα προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία, φέρνοντάς τους πιο κοντά στη διαδικασία παραγωγής και στην παράδοση της εταιρείας.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα τους στη διεύθυνση myrsinivelvento.gr.