Τρίτη, 17 Ιουνίου, 2025

Υπεγράφη η σύμβαση για την προμήθεια 1950 ποτιστρών και λάστιχου για κάθε ποτίστρα, στις έδρες των Δ. Κ. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

0 comment 1 minutes read

Υπεγράφη η σύμβαση για την προμήθεια 1950 ποτιστρών και λάστιχου για κάθε ποτίστρα, στις έδρες των Δ. Κ. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

 

Την προμήθεια και μεταφορά 1950 ποτιστρών και λάστιχου Φ40/6ΑΤΜ 100 μέτρων έκαστος για κάθε ποτίστρα, στις έδρες των δημοτικών κοινοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, υπέγραψε σήμερα Πέμπτη 22 Μαΐου 2025  ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης με τον Ανάδοχο του έργου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλη Χαρούμενο.

Το έργο συνολικού συμβατικού τιμήματος 507.000 € πλέον ΦΠΑ 24%, στοχεύει στην προσφορά ουσιαστικής αρωγής προς τον κλάδο των κτηνοτρόφων της Δυτικής Μακεδονίας, έτσι ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητά τους, να μειωθεί το κόστος παραγωγής, καθώς και να σημειωθεί βελτίωση της διαχείρισης των βοσκοτόπων.

Όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας:   «Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συνεχίζει την προσπάθεια στήριξης του αγροτικού τομέα και ειδικότερα της  κτηνοτροφίας μας.  Υπογράψαμε την προμήθεια και μεταφορά 1950 ποτιστρών και λάστιχου για κάθε ποτίστρα, ενώ η εγκατάστασή τους θα πραγματοποιηθεί από τους Δήμους σε σημεία που μας έχουν υποδείξει και εξυπηρετούν τους κτηνοτρόφους μας. Επόμενο βήμα μας είναι να διερευνήσουμε τη δυνατότητα εγκατάστασης στεγάστρων σε σημεία όπου υπάρχει ανάγκη.»

 

Leave a Comment

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαλακίδης Ιωάννης – Ατομική Επιχείρηση

ΑΦΜ: 046450157, ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δ/νση Έδρας: Ζαφειράκη 3, ΤΚ 0100 Κοζάνη

Email: info@efkozani.gr

Τηλ. 24610-25112

Ιδιοκτήτης, νόμιμος εκπρόσωπος και διευθυντής: Σαλακίδης Ιωάννης

Διευθύντρια Σύνταξης: Μαρία Τσακνάκη

Διαχειριστής: Σαλακίδης: Ιωάννης

Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): Σαλακίδης Ιωάννης

Efkozani logo

@2024 – All Right Reserved. Hosted and Supported by Webtouch.gr

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
    -
    00:00
    00:00