banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στους οικισμούς: Πολυφύτου, Αγίας Παρασκευής, Ιμέρων, τμήμα του Βελβεντού κ.α.

0 comment 1 minutes read

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

 

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι :

 

Την Τετάρτη 13-12-2017 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από

ώρα 08:00 έως 13:00 στις εξής περιοχές και οικισμούς: Πολυφύτου, Αγίας Κυριακής, Ιμέρων, Αύρας, τμήμα Βελβεντού (στην περιοχή γύρω από ΑΣΕΠΟΠ, ΔΗΜΗΤΡΑ, Κτήμα Βογιατζή και Ζανδέ, Ξυλουργεία Τέτου και Δασικού Συνεταιρισμού, αντλιοστάσιο ΤΟΕΒ Βελβεντού).

 

Επίσης, την  Τετάρτη 13-12-2017 θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος από ώρα 08:00 έως 11:00 στις εξής περιοχές και οικισμούς: Βελβεντό, Παλαιογράτσανο,  Καταφύγι,

 

Τέλος, την Τετάρτη 13-12-2017 θα γίνει ολιγόλεπτη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στο διάστημα 13:00 με 13:30 στις εξής περιοχές και οικισμούς: περιοχή Γέφυρας λίμνης Πολυφύτου έως την είσοδο της πόλης των Σερβίων.

 

 

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα.

Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

 

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00