banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Διανομή τροφίμων από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ στα πλαίσια του ΕΠ. ΕΒΥΣ. (ΤΕΒΑ)

0 comment 1 minutes read

 

Η Π.Ε. Κοζάνης, στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος «Επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής, για το ταμείο Ευρωπαϊκής βοήθειας για τους απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD), παραλαμβάνει την Πέμπτη 25/10/2018 και θα διανείμει μέσω των κοινωνικών εταίρων της, και συγκεκριμένα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κοζάνης και των Δήμων Εορδαίας, Σερβίων – Βελβεντού και Βοΐου στους ωφελούμενους του προγράμματος των ΤΕΒΑ, τα παρακάτω τρόφιμα:

 

-Άρτο

-Δημητριακά

-Μαρμελάδα

-Αλεύρι σίτου και

-επίσης οδοντόκρεμες που υπάρχουν από προηγούμενη διανομή.

 

Ενημερώνουμε τους  ωφελούμενους του προγράμματος ότι θα ειδοποιηθούν από τους κοινωνικούς μας εταίρους για την ημερομηνία, ώρα και σημείο παραλαβής των ανωτέρω ειδών.

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00