banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Δράση Εφορείας Αρχαιοτήτων Κοζάνης: «Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής: Τα παιδιά εμπνέονται και δημιουργούν!»

0 comment 1 minutes read

 

Το Μουσείο παραμένει κλειστό, ωστόσο μπορούμε να το επισκεφθούμε μέσα από το διαδίκτυο! Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να ανακαλύψετε τα ευρήματα του Μουσείου μέσα από τη σελίδα του (https://www.mouseioaianis.gr/), να εμπνευστείτε από αυτά και να ζωγραφίσετε (με ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, δαχτυλομπογιές, τέμπερες), να φτιάξετε με πλαστελίνη ή με την τεχνική του κολάζ αυτό που σας εντυπωσίασε περισσότερο! Μπορείτε αν θέλετε να το τοποθετήσετε μέσα στο χώρο του στην Αρχαιότητα, όπως εσείς το φαντάζεστε! Αν προτιμάτε, μπορείτε να ζωγραφίσετε μια ανασκαφή, όπως εσείς την φαντάζεστε, ή οποιαδήποτε άλλη εικόνα σας έχει δημιουργηθεί από την επίσκεψή σας στο Μουσείο!

Φωτογραφίστε το έργο σας και στείλτε τη φωτογραφία σε εμάς! Με τη λήξη αυτής της περιπέτειας, που δεν επέτρεψε την υλοποίηση των προγραμματισμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας, τα έργα σας θα εκτεθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Αρχαιολογικού Μουσείου Αιανής, σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανώσουμε για εσάς, όπου θα μπορείτε να τα θαυμάσετε!

Επικοινωνία:

Σάσα Ελευθεριάδου, Αρχαιολόγος: s.eleftheriadou@yahoo.com, τηλ. 6970239178.

Επίσης, στο mail της Εφορείας: efakoz@culture.gr, υπόψη κας Σάσας Ελευθεριάδου ή Αρετής Χονδρογιάννη – Μετόκη, και τηλεφωνικά στα: 24610/98800 – 801 (εσωτ. 0, Γραμματεία).

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00