banner
banner
Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2024
banner
banner

«Δωρεά ΤΕΕ/ΤΔΜ στα Νοσοκομεία της Περιφέρειας – Διοργάνωση ¨Ημέρα Αιμοδοσίας¨»

0 comment 2 minutes read

 

 

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ-Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της «εταιρικής και ατομικής ευθύνης», θέλοντας να εκφράσει την  αλληλεγγύη και την έμπρακτη συμπαράστασή της απέναντι στην κοινωνία που δοκιμάζεται από τη νόσο covid-19, καθώς και στους γιατρούς και νοσηλευτές των δημόσιων νοσοκομείων της περιοχής μας, οι οποίοι καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, για την ανακούφιση και θεραπεία όσων νοσούν από τον κορωνοϊό αποφάσισε τα εξής:

Α. Τη διάθεση του ποσού των 3.000 ευρώ από τον προϋπολογισμό του Τμήματος, για τις ανάγκες των περιφερειακών μας Νοσοκομείων.

Β. Τη διοργάνωση «Ημέρα Αιμοδοσίας», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Eθελοντών Aιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» και την Αιμοδοσία Ν. Κοζάνης, για τα μέλη του ΤΕΕ. Η αιμοδοσία θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου (Παύλου Χαρίση 23, πρώην Κέντρο Νεότητας, στην Κοζάνη), την Κυριακή 10 Μαΐου και ώρες 09:30 -14:00, εκτός κι αν λόγω των συνθηκών που επικρατούν την περίοδο αυτή απαιτηθεί αλλαγή της ημερομηνίας.

Παρακαλούνται όσα μέλη του ΤΕΕ/ΤΔΜ επιθυμούν να συμμετάσχουν, να δηλώσουν ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ την πρόθεσή τους στα τηλέφωνα επικοινωνίας του Συλλόγου: 6977337561 & 24610 40575 (κυρίως στο κινητό)  ή στο e-mail: aimodoteskoza@yahoo.gr.

Από Δευτέρα 4  μέχρι Παρασκευή 8 Μαΐου θα προγραμματιστεί τηλεφωνικά η ώρα προσέλευσης για να μην υπάρξει συγχρωτισμός.

Σημειώνεται ότι η αιμοδοσία θα γίνεται με αυστηρούς κανόνες υγιεινής και πρόληψης, τόσο για τους αιμοδότες όσο και για το προσωπικό και η προσέλευση των μελών μας θα γίνεται με ατομικό ραντεβού, που θα κανονίσει ο σύλλογος με τον κάθε συνάδελφο. Η δυνατότητα αιμοληψίας του συλλόγου, λόγω των μέτρων πρόληψης είναι 22 άτομα ανά ημέρα.

Γ. Απευθύνουμε κάλεσμα σε όσα μέλη μας επιθυμούν να παράσχουν εθελοντική εργασία για την αντιμετώπιση της νόσου covid-19, να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να την αποστείλουν με mail στο tee_koz@tee.gr.

Οι εθελοντές, ανάλογα με τα προσόντα τους, δύναται να υποστηρίζουν τις δομές υγείας της περιοχής τους, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών που ανακύπτουν. Θα παράσχουν συγκεκριμένο έργο και θα έχουν συνεργασία με το ήδη υπηρετούν προσωπικό στις δομές υγείας, μέσω διοικητικής, τεχνικής και οποιαδήποτε άλλης υποστήριξης στο σύστημα υγείας, ανεξαρτήτως της ειδίκευσης που έχουν.

 

Για τη ΔΕ του ΤΕΕ/ΤΔΜ

Ο Πρόεδρος

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00