26 Μαΐου, 2020
1
1

About the author

Εφημερίδα Κοζάνη efkozani.gr

Εκδότης - Διευθυντής - Ιδιοκτήτης ΣΑΛΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Related Articles

One Comment

 1. 1

  300 προδότες της Βουλής

  – Συμμετοχή σε προγράμματα κοινωνικού τουρισμού και παιδικών κατασκηνώσεων. Τα προγράμματα αυτά που ανανεώνονται κάθε χρόνο, δίνουν προτεραιότητα στους ανέργους για να καρπώνονται αυτές τις παροχές, που αφορούν τη δική τους ψυχαγωγία και της οικογένειάς τους.ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Κάτι είναι και αυτό.

  – Μείωση φόρου ή φοροαπαλλαγές (π.χ. ΕΝΦΙΑ). ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Όταν κάποιος έχει κάρτα ανεργίας σημαίνει πως δεν έχει από κάπου εισοδήματα.Την μείωση φόρου τι να την κάνει όταν δεν έπρεπε να πληρώνει καν;

  – Παροχές ασθένειας σε είδος. AΠΑΝΤΗΣΗ : Δεν παρέχονται πλήρης φαρμακευτικές αγωγές κατά 100% με την κάρτα ανεργίας και έτσι ο άνεργος είναι υποχρεωμένος να βρει χρήματα.

  – Ένταξη σε ευνοϊκές ρυθμίσεις που αφορούν δάνεια, οφειλές. ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Δεν πρέπει να δίνονται δάνεια σε ανθρώπους που δεν έχουν εισοδήματα.Γιατί απλά οι τράπεζες το κάνουν εσκεμένα ξέροντας πως δεν θα καταφέρει ο πολίτης να πληρώσει ώστε στην συνέχεια να του πάρουν το σπίτι.

  – Επίδομα θέρμανσης. ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Αυτό δίνεται και χωρίς κάρτα αν και στην ουσία δεν δίνουν ούτε το 26% επιστροφή.

  – Προσφορές επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα (π.χ. εισιτήριο σε κινηματογράφους, θέατρα). ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Ο κάτοχος της κάρτας ανεργίας δεν θα έπρεπε να είχε προσφορά σε κάτι τέτοιο αλλά να μπορούσε να έχει τις δραστηριότητες δωρεάν.Κάρτα ανεργίας σημαίνει απλά πως δεν υπάρχει ειδόσημα.

  – Συμμετοχή σε πρόγραμμα προαιρετικής ασφάλισης όταν ο άνεργος βρίσκεται κοντά στη σύνταξη, για να καταφέρει να θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα. ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Aυτό δεν έχω εις γνώση το τι ακριβώς είναι.

  – Ένταξη στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Που να βρει άραγε ο ταλαιπωρημένος άνεργος χρήματα για να πληρώσει την κάθε ΔΕΗ;

  – Δωρεάν μετακίνηση σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (ΟΑΣΑ). ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Έτσι και αλλιώς αυτό έπρεπε να πράξει το κράτος.

  – Δωρεάν παροχές δήμων (δημοτικά κολυμβητήρια, δημοτικά θέατρα) ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Έτσι και αλλιώς αυτό έπρεπε να πράξει το κράτος.

  Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three + 8 =

2017 Design and developed by G.Karagiannis