banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

«Επισκευή σκαλοστασίων και νεκροταφείου πόλης Κοζάνης» Στα θέματα ημερήσια διάταξης της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης

0 comment 1 minutes read

Στα θέματα ημερήσια διάταξης πλέον της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης ο καθορισμός όρων διακήρυξης εκτέλεσης του έργου «Επισκευή σκαλοστασίων και νεκροταφείου πόλης Κοζάνης»

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό  399.979,60 ευρώ με ΦΠΑ 24%.

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2018 η εφημερίδα “ΚΟΖΑΝΗ” είχε αναφερθεί στο θέμα.

Σε πλήρη εγκατάλειψη τα νεκροταφεία Κοζάνης εδώ και πολλά χρόνια. Ακαταστασία, ακαθαρσίες, χορταριασμένα μονοπάτια, ανοιχτοί τάφοι και αφύλακτες αποθήκες οστεοφυλακίων, σπασμένα τσιμέντα και… έτσι τιμούμε τους νεκρούς μας;!

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00