banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Η αξία της ανακύκλωσης στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

0 comment 0 minutes read

 

Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας «Κωνσταντίνος και Ελένη Παπανικολάου» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8-4-2024 από περιβαλλοντολόγους της ΔΙΑΔΥΜΑ ΑΕ ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας για την αξία και τους τρόπους της ανακύκλωσης.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τις κυρίες Μαρκοπούλου Κατερίνα και Καραπάτσιου Ευγενία για την αναλυτική ενημέρωση και είμαστε σίγουροι ότι οι νέοι άνθρωποι θα είναι περισσότερο ευαισθητοποιημένοι σε θέματα προστασίας των φυσικών πόρων.

 

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00