banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Κάλαντα  Χριστουγέννων  στο  Επισκοπείο  Κοζάνης και  Πρόγραμμα  Θείων  Λειτουργιών. Τέλεση δεύτερης Θείας Λειτουργίας των Χριστουγέννων

0 comment 1 minutes read

 

 

Εν όψει της επερχόμενης μεγάλης εορτής της του Χριστού Γεννήσεως η Ιερά Μητρόπολη Σερβίων & Κοζάνης ανακοινώνει τα εξής:

1. Την Δευτέρα 23η Δεκεμβρίου θα τελεστεί Ιερή Αγρυπνία (Όρθρος – Ώρες – Θ. Λειτουργία) στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης στις 8:00 μ.μ..

2. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παύλος θα δέχεται επισκέψεις για τις ευχές και τα κάλαντα των Χριστουγέννων την Δευτέρα 24η Δεκεμβρίου, από τις 10:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ., στο ιστορικό Επισκοπείο Κοζάνης.

3. Την ημέρα των Χριστουγέννων, Τετάρτη 25η Δεκεμβρίου, ο Μητροπολίτης θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου (5:00-8:00 π.μ.).

Τα Χριστούγεννα, επίσης, στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Κοζάνης θα τελεστεί και δεύτερη Θεία Λειτουργία (9:00-10:30 π.μ.).

4. Την Πέμπτη 26η Δεκεμβρίου ο Μητροπολίτης θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Κυριακής Σερβίων.

 

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00