banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Και ο Νίκος Τσιαρτσιώνης είναι εδώ για τη δημαρχία Κοζάνης… «Ας τα βρουν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι για το Δήμο Κοζάνης κι εγώ θα είμαι δίπλα τους» δηλώνει ο κ. Τσιαρτσιώνης και σε διαφορετική περίπτωση… είναι στη διάθεση του κόμματός του, εκδηλώνοντας την δική του επιθυμία…

0 comment 2 minutes read

Είναι κοινό μυστικό πως, οι κατά καιρούς ενδιαφερόμενοι, λάτρεις και θιασώτες της όποιας εξουσίας, υπερεκτιμώντας τις ικανότητες και δεξιότητές τους, αλλά και προσπερνώντας το γενικότερο καλό του κοινωνικού συνόλου, προβαίνουν σε βαρύγδουπες δηλώσεις και ρητορικές κορόνες, πλην όμως κενές περιεχομένου και ουσίας, στοχεύοντας πάντα στο θυμικό του ψηφοφόρου… και όλα αυτά, για να εξαπατήσουν τον πολίτη και να υφαρπάξουν την ψήφο του και έτσι να εκλεγούν!
Είναι όμως, πολλοί εξ αυτών, οι γνωστοί καρεκλοκένταυροι που ούτε σε κόμμα πιστεύουν, τους λείπει το «γνώθι σαυτόν», ούτε ιδέες μα ούτε κοινωνικά ερείσματα διαθέτουν και το μόνο που επιθυμούν είναι το ίδιον όφελος!
Εν προκειμένω, από το κόμμα της ΝΔ και για τη δημαρχία Κοζάνης, εκδήλωσαν αρχικά το ενδιαφέρον τους τρεις υποψήφιοι, ο Χάρης Γκοβεδάρος, ο Γιάννης Τσιομπάνος και ο Κυριάκος Μιχαηλίδης. Η συνάντηση των τριών, πριν λίγο καιρό, με σκοπό τη συνένωση των δυνάμεων για την επιτυχία της δημαρχίας Κοζάνης, δεν τελεσφόρησε. Ο Γιάννης Τσιομπάνος αποχώρησε (ζήτησε μάλιστα και τη διενέργεια δημοσκόπησης για τον καθένα υποψήφιο), δεν δήλωσε τίποτα παρά μόνο «δεν θέλω να πω τώρα τίποτα για το καλό του κόμματός μου». Ο Χάρης Γκοβεδάρος δεν απέσυρε το ενδιαφέρον του και όπως είπε «θα πάρω τις τελικές μου αποφάσεις στην πορεία και θα τις ανακοινώσω». Ο δε Κυριάκος Μιχαηλίδης ήδη δημοσιοποίησε τις προθέσεις του να κατέλθει ως υποψήφιος και εξέδωσε την ανακοίνωσή του, ξεκινώντας μάλιστα τον προεκλογικό του αγώνα, από καφετέρια σε καφενείο και από πανηγύρια σε κοινωνικές εκδηλώσεις, ίσως για να προλάβει τις εξελίξεις ή και να δημιουργήσει τις πρώτες εντυπώσεις, αλλά και να προδιαθέσει το κόμμα του;
Μετά απ’ όλα αυτά και επανερχόμενος στο προσκήνιο ο πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης και επί σειρά ετών βουλευτής Κοζάνης της ΝΔ Νίκος Τσιαρτσιώνης, προφανώς για το καλό του κόμματός του, παροτρύνει τους ενδιαφερομένους υποψηφίους δημάρχους Κοζάνης, να τα βρουν και «εγώ θα είμαι δίπλα σας και σε ό,τι χρειαστείτε».
Το θέμα όμως της συνεργασίας των, Γκοβεδάρου και Μιχαηλίδη, και όπως αποδεικνύουν τα ίδια τα γεγονότα, αφού ο κ. Μιχαηλίδης ήδη επισημοποίησε την κάθοδό του, έληξε ατυχώς.
Ο Νίκος Τσιαρτσιώνης, όμως, αποτελεί τον τρίτο πόλο-λύση, αφού έτσι διαμορφώνονται τα συμβάντα, καθώς εκφράστηκε και η επιθυμία του (με γνώμονα τα μέχρι στιγμής δεδομένα) να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Κοζάνης.
Πολύ πιθανό, αυτό το γεγονός της καθόδου του να αποτελεί τη λύση του «γόρδιου δεσμού» της ΝΔ για τη δημαρχία Κοζάνης. Γιατί ο κ. Τσιαρτσιώνης, ο πάντα χαμηλών τόνων και σοβαρός πολιτικός, δίνοντας στη διαχρονική πολιτική του σταδιοδρομία πολλά τα «δείγματα γραφής», εμπνέει τον σεβασμό στην πλειονότητα των ψηφοφόρων της ΝΔ, αλλά και γενικότερα των πολιτών υπεράνω κομμάτων. Είναι αυτός που μπορεί να συσπειρώσει στον μέγιστο και επιθυμητό δυνατό βαθμό τους πολίτες-ψηφοφόρους… Ίδωμεν…

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00