banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Νέα “επιτυχία” της Περιφέρειας μας και του κ. Καρυπίδη! Τελευταίοι στην Ελλάδα στο ΕΣΠΑ! Από τα 310 εκ € του ΠΕΠ απορροφήσαμε μόλις 26,9 εκ € !

0 comment 1 minutes read

 

 

 

Μια ακόμα μεγάλη… επιτυχία σημείωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας υπό την καθοδήγηση του κ. Καρυπίδη.

Στα τρία χρόνια της θητείας του η Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας απορρόφησε από το ΕΣΠΑ το… αστρονομικό ποσό των 26,9 εκατομμυρίων ευρώ, όταν είχε στη διάθεση του 310,4 εκατομμύρια ευρώ.

Ποσό που στο ίδιο διάστημα θα μπορούσε κάλλιστα να έχει απορροφήσει ένας οποιοσδήποτε μικρομεσαίος Δήμος της Xώρας.

Τα παραπάνω νούμερα προέρχονται από τα επίσημα στοιχεία του Σεπτεμβρίου 2017 των απορροφήσεων του ΕΣΠΑ, απ’ όπου φαίνεται πως η απορρόφηση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (Π.Ε.Π.) της Δυτικής Μακεδονίας είναι μόλις 8,7% (26,9 εκ €) από τα 310,4 εκ € που η Περιφέρεια έχει στη διάθεσή της) και την  κατατάσσουν και πάλι τελευταία σ’  όλη τη χώρα.


Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Περιφερειακή Σύμβουλος

Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

 

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00