banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Νέο δείγμα νεοδημοκρατικής “αριστείας”. Ποινή φυλάκισης ενός έτους στον Γ. Δακή

0 comment 1 minutes read

Η καταδικαστική απόφαση που εξέδωσε η Δικαιοσύνη για τον πρώην Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και υποψήφιο βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Δακή, είναι ενδεικτική της νεοδημοκρατικής «αριστείας».

 

Συγκεκριμένα, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης  καταδίκασε τον Γ. Δακή σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και ισόχρονη στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων του, καθώς έκρινε παράνομη την τοποθέτηση τεσσάρων υπαλλήλων της Περιφέρειας σε θέση προϊσταμένου, η οποία συνέβη κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Περιφερειάρχης.

 

Η ΝΔ και ο Κυρ. Μητσοτάκης είναι προφανώς εκτεθειμένοι από τη συγκεκριμένη δικαστική απόφαση. Καλούμε τον πρόεδρο της ΝΔ να εξηγήσει πώς είναι δυνατόν ένας από τους “άριστους” του κόμματος του, ο οποίος είναι, εκτός των άλλων, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης της ΝΔ στη Δ. Μακεδονία, να καταδικάζεται για ρουσφέτια που αφορούν τη δημόσια διοίκηση.

 

ΠΣΕ ΣΥΡΙΖΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00