banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Ο βουλευτής Θέμης Μουμουλίδης θα συμμετάσχει στη Διακοινοβουλευτική Συνεδρίαση της Επιτροπής Συνταγματικών Υποθέσεων στις Βρυξέλλες στις 11 και 12 Οκτωβρίου.

0 comment 0 minutes read

 

 

Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης Θέμης Μουμουλίδη θα συμμετάσχει ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου στη «Διακοινοβουλευτική Συνεδρίαση της Επιτροπής Συνταγματικών Υποθέσεων» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου  στις Βρυξέλλες, με θέμα:

“Το μέλλον της Ευρώπης”

Ο κ. Μουμουλίδης  κατά τη διάρκεια των εργασιών της συνεδρίασης θα παρέμβει με θέμα «Η κοινωνική διάσταση και η αντιμετώπιση του Οικονομικού και Νομισματικού Προγράμματος. Το μέλλον των χρηματοδοτήσεων στην ΕΕ»

 

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00