banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Παρωδίες και παλινωδίες με την εγκατάσταση ή μη προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή και την περιφέρειά μας… και οι τοπικοί άρχοντες μάλλον «μαδούν τη μαργαρίτα», καθώς δεν γνωρίζουν, γνωρίζουν και δεν μιλάνε ή γνωρίζουν αλλά δεν ξέρουν!…

0 comment 1 minutes read

 

 

Κλαυσίγελος πια κατάντησε το θέμα του ερχομού προσφύγων και μεταναστών και εγκατάστασής τους στην περιφέρειά μας και στην ΠΕ Κοζάνης. Ο τρανός της περιφέρειας δεν γνωρίζει τίποτα, οι δήμαρχοι πιότερο δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση από την κεντρική και κυβερνητική διοίκηση, από τη μία οι μεν  διαφωνούν με τη δημιουργία δομών φιλοξενίας των προσφύγων-μεταναστών και οι δε συμφωνούν υπό όρους, αλλά γενικά δεν συμφωνούν, διερμηνεύοντας, τεχνηέντως ή μη, τις τάσεις και απόψεις των πολιτών!

Ο δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 10ης Οκτωβρίου, είπε πως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδης κατά την επίσκεψή του στο γραφείο του στην Αθήνα, του είπε πως δεν υπάρχει απόφαση για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών-προσφύγων στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο ΠΟΡΤΗ στη Νεάπολη, ο περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης «όταν βγήκε από τον Χρυσοχοϊδη μου ανέφερε πως πήραν εντολές για δημιουργία κέντρων φιλοξενίας στους τέσσερις δήμους της ΠΕ Κοζάνη, 1500 ατόμων στο καθένα» τόνισε ο κ. Ζευκλής, ο οποίος πιστεύει πως πρόκειται για ενσωμάτωση μεταναστών και όχι για φιλοξενία 3-4 μηνών! Επίσης, ο κ. Ζευκλής ξεκαθάρισε πως «δεν πρόκειται να δεχθούμε ούτε ένα άτομο και κάντε σωστά τη μοιρασιά…»!

Ο δήμαρχος Βοΐου μάλιστα ζήτησε από τον υπουργό Χρυσοχοϊδη να τον ενημερώσει πριν παρθεί οποιαδήποτε απόφαση για το στρατόπεδο ΠΟΡΤΗ στη Νεάπολη και… αναμένει!

Οι άλλοι δήμαρχοι δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμη και μήπως όλοι μαζί να «μαδήσουν τη μαργαρίτα»… μπας και κάτι βγει;!…

…Χαίρε βάθος αμέτρητο!!!

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00