banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ “Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση”

0 comment 1 minutes read

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 

Συνάδελφοι:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου σας καλεί σε Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στις 12/6/2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00 μ.μ στην Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης οδός Ζαφειράκη αρ.  4

Με τα παρακάτω θέματα:

 

1)         Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

2)         Διοικητικός Απολογισμός

3)         Πρόγραμμα Δράσης

4)         Οικονομικός Απολογισμός – Προϋπολογισμός

5)         Έκθεση Ελεγκτικής Επιτροπής.

 

Για την Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής πρέπει να κατατεθούν ΑΙΤΗΣΕΙΣ στις 10-11/ 06/2020 και ώρα 13:00 μ.μ  στο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία του Σωματείου επί της οδού Αρχελάου 25.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι οι ΕΚΛΟΓΕΣ για το Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή & Αντιπροσώπους για την ΠΟΣ/ΔΕΗ και ΑΓΣΣΕ θα γίνουν στις 22/6/2020 στην Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ν. Κοζάνης οδός Ζαφειράκη αρ.  4, θα έχετε νέα ενημέρωση.

 

 

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00