banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Πολύ καλή παρουσία από τους αθλητές των τριών σκακιστικών συλλόγων της Πτολεμαΐδας. 19o ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΔ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2018

0 comment 2 minutes read

 

Πολύ καλή παρουσία από τους αθλητές των τριών σκακιστικών συλλόγων της Πτολεμαΐδας, που διακρίθηκαν στις περισσότερες κατηγορίες, στο 19ο Ατομικό Πρωτάθλημα Σκάκι Κ.Δ. Μακεδονίας 2018 (το ανώτερο πρωτάθλημα που γίνεται στην Κ.Δ. Μακεδονία εδώ και 19 χρόνια), που διεξήχθη από της 16-18/03/2018 στο ξενοδοχείο «Παντελίδης». Αναλυτικά επτά κύπελλα και μετάλλια (2χρυσά, 3αργυρά και 2χάλκινα) κατέκτησαν τα παιδιά της Πτολεμαΐδας. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 53 σκακιστές και σκακίστριες από 10 περιοχές της Κ.Δ. Μακεδονίας (Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Σέρβια, Ποντοκώμη, Κατερίνη, Φλώρινα, Νάουσα, Έδεσσα, Γιαννιτσά και Βέροια).

Από τους συλλόγους της Πτολεμαΐδας αγωνίστηκαν 13 σκακιστές-τριες, με την Λιούρη Αναστασία να παίρνει την πρόκριση στην κατηγορία γυναικών, σε ένα ιδιαίτερα δυνατό τουρνουά. Στο ίδιο τουρνουά τη 2η θέση στην κατηγορία των ανδρών αλλά και της γενικής κατάταξης, κατέκτησε ο Εμμανουηλίδης Ειρηναίος, σε μια πραγματικά πολύ καλή εμφάνιση. Το πρωτάθλημα διεξήχθη με διεθνή αξιολόγηση ΕΛΟ και οι αγώνες όλων των πρωταθλημάτων καλύπτονταν διαρκώς διαδικτυακά στις ιστοσελίδες http://chess-results.com και http://19atom2018.blogspot.gr .

Οι αγώνες πέρα από την ανάδειξη των πρωταθλητών Κεντροδυτικής Μακεδονίας δίνουν και το εισιτήριο για τους τελικούς Ελλάδας.

Οι διακριθέντες αθλητές-τριες από την Πτολεμαΐδα ανά κατηγορία είναι:

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00