banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Πρωτοπόρος καινοτόμος και κυρίως χρήσιμη η πραγματοποίηση του συνεδρίου, ιδέα, πρωτίστως του Κώστα Τσανακτσίδη. Μετά το καθ’ όλα επιτυχημένο συνέδριο «Cyprus-Greece-Israel: Research and Exploitation of Hydrocarbons» στην Κοζάνη, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση 2ου συνεδρίου στην Κύπρο με 530 εγγραφές συνέδρων

0 comment 1 minutes read

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία οι εργασίες του συνεδρίου «Cyprus-Greece-Israel: Research and Exploitation of Hydrocarbons» που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη (ρεπορτάζ μας δημοσιευθηκε τις προηγουμενες μερες).

Η επιτυχία των εργασιών του συνεδρίου συνίσταται στο γεγονός πως στηρίχτηκαν και πλαισιώθηκαν από αξιόλογους επιστήμονες και κυρίως φοιτητές, στους οποίους προσέφερε τα μέγιστα ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας τους, όπως επίσης και για την πανεπιστημιακή κοινότητα με τις συμφωνίες που έγιναν για νέο μεταπτυχιακό και καινούργιες συνεργασίες, όσο και για τον επιχειρηματικό κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας, καθότι η ενέργεια αποτελεί καθοριστικό παράγοντα χάραξης πολιτικής, σύναψης διεθνών σχέσεων, οικονομικής ανάπτυξης και εξελίξεων σε θέματα έρευνας και τεχνολογίας.

Πρωτοπόρος και καινοτόμος ιδέα του συνεδρίου ήταν – κυρίως – του διευθυντή του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος και Μηχανικών Αντιρρύπανσης Κωνσταντίνου Τσανακτσίδη.

Η δημιουργία κέντρου διαχείρισης κρίσεων, το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, ενεργειακές επενδύσεις και περιβάλλον, προώθηση πρακτικής άσκησης στις εταιρείες ενέργειας, υποβολή προτάσεων με συμμετοχή φοιτητών στις ερευνητικές ομάδες, ήταν οι άξονες γύρω από τους οποίους κινήθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου.

Η άψογη οργάνωση του συνεδρίου, η επιστημονική θεματολογία του, αλλά και ο συνδυασμός ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, συνέθεσαν τον παράγοντα επιτυχίας του συνεδρίου και η πρωτοβουλία του Κώστα Τσανακτσίδη περιποιεί τιμή, πρωτίστως για τον ίδιο, αλλά και σε όλους όσους συμμετείχαν.

Με 530 εγγραφές συνέδρων αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί το 2ο συνέδριο στην Κύπρο.

 

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00