banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Σαν να μην πέρασε μέρα. “…πριν δέκα χρόνια, με την χρεοκοπία της χώρας και τους ίδιους πρωταγωνιστές..” Σχόλιο του Κώστα Πουτακίδη

0 comment 1 minutes read

 

Μέρα που είναι σήμερα…. και ας θυμηθούμε λίγο το σκηνικό πριν δέκα χρόνια, με την χρεοκοπία της χώρας και τους πρωταγωνιστές, όπως και τώρα έτσι και τότε οι ίδιες πολιτικές δυνάμεις και τα συγκροτήματα, με τους δημοσιογράφους να στηρίζουν ψυχή και σώμα τα κόμματα που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία και στο περιθώριο για πολλές δεκαετίες.!!!
Σαν να μην άλλαξε τίποτα σε τούτη την χώρα …
Καμαρώστε τους:
Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία… Δημοσιογράφοι απόλυτα ελεγχόμενοι όπως και τότε έτσι και τώρα οι :
Χατζηνικολάου.. Παυλόπουλος.. Παπαδάκης… Κοσιώνη. Καμπουράκης.. Φιλιππίδης… Τρέμη.. Ευαγγελάτος.. Οικονόμου.. Πορτοσάλτε και όλοι οι άλλοι..
Τους υπόλοιπους ο ελληνικός λαός τους επιβράβευσε για το έργο που πρόσφεραν στις δέκα οικογένειες που κρατάνε τα κλειδιά της χώρας και τους έστειλε στην Βουλή.. !!!
Αυτά για να μην απορείτε πως και γιατί φτάσαμε εδώ και ποιος ξέρει τι μας περιμένει, με τους ίδιους στις ίδιες θέσεις..!!!
Άρε καημένε Έλληνα δεν διδάχτηκες τίποτα.

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00