banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Στις 31 Αυγούστου η ορκωμοσία του νέου περιφερειακού συμβουλίου Δυτ. Μακεδονίας και του περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη. Ορκωμοσίες και των νέων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων

0 comment 1 minutes read

 

 

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι νέοι δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι για την ορκωμοσία τους και προετοιμάζονται για την ανάληψη των καθηκόντων τους στη νέα αυτοδιοικητική θητεία, από την 1η Σεπτεμβρίου.

Η νέα περιφερειακή αρχή με περιφερειάρχη τον θριαμβευτή των περιφερειακών εκλογών Γιώργο Κασαπίδη θα ορκιστεί στις 31 Αυγούστου, στη αίθουσα της νέας βιβλιοθήκης Κοζάνης, κατά έγκυρες πληροφορίες.

Η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα και του δημοτικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική έδρα του δήμου Αιανή, ως επιλογή του δημάρχου, τη Δευτέρα 26 Αυγούστου.

Στις 31 Αυγούστου θα ορκιστεί και ο νέος δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς, με τους νέους δημοτικούς συμβούλους, στην Πτολεμαΐδα.

Οι νέες δημοτικές αρχές Σερβίων (δήμαρχος Χρήστος Ελευθερίου) και Βοΐου (δήμαρχος Χρήστος Ζευκλής) θα ορκιστούν την Κυριακή 25 Αυγούστου, στα Σέρβια και τη Σιάτιστα αντίστοιχα.

Στο νέο δήμο Βελβεντού η ορκωμοσία του δημάρχου Μανώλη Στεργίου και των δημοτικών συμβούλων θα γίνει στις 23 Αυγούστου, ημέρα Παρασκευή.

 

 

 

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00