banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Σύλληψη τριών ημεδαπών στην Εορδαία Κοζάνης για κλοπές σε οικίες περιοχής Καστοριάς

0 comment 1 minutes read

 

Συνελήφθησαν (14-03-2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Εορδαίας Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, τρείς (3) ημεδαποί, 19, 30 και 38 χρονών, για δύο (2) κλοπές (η μια τετελεσμένη και η άλλη σε απόπειρα) σε οικίες περιοχής Καστοριάς και για το αδίκημα της απείθειας, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, χθες πρωινές ώρες οι προαναφερόμενοι από κοινού αφαίρεσαν από οικία 74χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Καστοριάς, ένα ρολόι. Στη συνέχεια επιχείρησαν να εισέλθουν και σε οικία 69χρονου ημεδαπού, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι και ακολούθως διέφυγαν επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 30χρονο και συνεπιβάτες τον 19χρονο και τον 38χρονο.

Από αναζητήσεις των αστυνομικών το όχημα εντοπίστηκε και σε επικείμενο έλεγχο ο οδηγός του, δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάθμευσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση το όχημα ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Εορδαίας, όπου και συνελήφθησαν ο οδηγός και οι συνεπιβάτες.

Εντός του οχήματος βρέθηκε το αφαιρεθέν αντικείμενο, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτή του.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00