banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Τελετή εγκαινίων του ανακαινισμένου Δημοτικού Σχολείου Μικροκάστρου του Δήμου Βοϊου

0 comment 2 minutes read

Με επισημότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 14 Οκτωβρίου 2018 η τελετή εγκαινίων του ανακαινισμενου Δημοτικού Σχολείου Μικροκαστρου του Δήμου Βοιου από τον Σεβασμιοτατο Μητροπολίτη Σισανιου και Σιατιστης κ.κ. Παύλο. Η ανακαίνιση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του σχολείου έγινε με δωρεά του ευεργέτη κ. Κων/νου Παπανικολάου. Ακολούθησε ειδική εκδήλωση προς τιμήν του ευεργέτη . Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πανοσιολογιοτατος πατήρ Εφραίμ, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ηλίας Κατανας, ο Δήμαρχος Βοιου Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ο Περιφερειακός Δ/ντης Εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας Κων/νος Κωνσταντόπουλος, ο Προϊστάμενος της Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Κοζάνης Ιωάννης Γκαμπουρας. Ακολούθησε ομιλία από τον Διευθυντή του Σχολείου Χριστόφορο Κωνσταντινίδη, τον Δρ. Ιστορικης Θεολογίας Αναστάσιο Δαρδα και τον ευεργέτη Κων/νο Παπανικολάου. Η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια από τους μαθητές του σχολείου και τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας.

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00