banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Τι κερδίζει ο χώρος σας από τους λέβητες φυσικού αερίου

0 comment 2 minutes read

Το φυσικό αέριο έχει μπει για τα καλά σε πολλά νοικοκυριά, επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Οι λέβητες αερίου είναι ένα από τα πιο οικονομικά και οικολογικά συστήματα θέρμανσης που μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα και ενέργεια!

Δείτε παρακάτω τα οφέλη που προσφέρουν οι λέβητες αερίου ανάλογα με τον χώρο που εγκαθίστανται:

Νοικοκυριά και φυσικό αέριο

Όλες οι βασικές απαιτήσεις μιας οικίας καλύπτονται με το φυσικό αέριο, εξοικονομώντας ενέργεια και κόστος.

Στο μαγείρεμα μία αεροεστία είναι η λύση που χρειάζεστε, αφού η ταχύτητα στο μαγείρεμα εντυπωσιάζει όπως επίσης και η νοστιμιά στο φαγητό.

Στην θέρμανση, ένα νοικοκυριό εξοικονομεί γύρω στο 40%, μειώνοντας τα έξοδα της θέρμανσης και φτάνοντας την απόδοση στο 110%.

Με τους επίτοιχους λέβητες φυσικού αερίου, μπορείτε να έχετε ζεστό νερό 24 ώρες το 24ωρο. Επιτυγχάνεται εξοικονόμηση έως και 40% σε σχέση με ένα boiler και 60% σε σχέση με ένα θερμοσίφωνα.

Επιχειρήσεις και φυσικό αέριο

Οι επαγγελματίες επιλέγουν λέβητες αερίου γιατί:

·        Η παροχή είναι συνεχόμενη

·        Εκμεταλλεύονται όλους τους αποθηκευτικούς χώρους, αφού ο λέβητας είναι μικρός και είναι επίτοιχος

·        Η συντήρηση είναι μειωμένη

·        Η χρήση ενέργειας γίνεται ορθολογικά

·        Η απόδοση είναι υψηλή

Βιομηχανίες και φυσικό αέριο

Οι βιομηχανίες επιλέγουν το φυσικό αέριο, δηλαδή ένα από τα πιο οικολογικά καύσιμα, δηλώνοντας εμπράκτως την συμμετοχή τους στην μείωση της μόλυνσης του περιβάλλοντος. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνουν την ανταγωνιστικότητά τους. Έτσι κι αλλιώς οι λέβητες μπορούν να θεωρηθούν ολοκληρωμένα ενεργειακά συστήματα με βαθμό απόδοσης το 85%.

Θέρμανση με Vaillant

Οι λέβητες αερίου της Vaillant είναι η καλύτερη λύση για να απολαμβάνετε τη μέγιστη εξοικονόμηση και θερμική άνεση. Η καύση των λεβήτων αυτών δεν αφήνει υπολείμματα άρα δεν απαιτεί μεγάλη συντήρηση.

Για να μάθετε περισσότερες για τους λέβητες αερίου, δεν έχετε παρά να έρθετε σε επαφή με έναν αντιπρόσωπο της Vaillant. Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.

 

 

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00