banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

Υπονοούμενα και υπαινιγμοί του δημάρχου Βοΐου Χρήστου Ζευκλή: «Τέλος οι σκοτεινές και μαύρες συναλλαγές για το δήμο»! Στο επίκεντρο οι κατασκευαστικές εταιρείες αιολικών πάρκων που «δρουν ανεξέλεγκτα» στην ευρύτερη περιοχή Γαλατινής και Εράτυρας και αναστατώνουν τις τοπικές κοινωνίες!

0 comment 2 minutes read

 

 

Λάβρος κατά πάντων υπευθύνων εμφανίστηκε ο νέος δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, κατά τη θυελλώδη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βοΐου της 10ης Οκτωβρίου.

Η συζήτηση στη συνεδρίαση του ΔΣ, που περιελάμβανε ποικίλου ενδιαφέροντος θέματα της ημερήσιας διάταξης, επικεντρώθηκε στο θέμα της εγκατάστασης ανεμογεννητριών στην ευρύτερη περιοχή της Γαλατινής και της Εράτυρας, γεγονός μάλιστα που έδωσε και το έναυσμα να ανέβουν οι τόνοι και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα να μυρίζει «μπαρούτι»!

Τα υπονοούμενα του δημάρχου και οι υπαινιγμοί του, όσον αφορά το εν λόγω θέμα, προκάλεσαν πολλά ερωτηματικά που βεβαίως χρήζουν απαντήσεων, ώστε να διαλάμψει η αλήθεια για το πώς και με ποιες διαδικασίες οι κατασκευαστικές εταιρείες ήρθαν στην περιοχή και εγκατέστησαν τα αιολικά πάρκα.

Η φράση του δημάρχου κ. Ζευκλή «κατέβηκα στην Αθήνα μαζί με τους προέδρους Γαλατινής και Εράτυρας, να ανοίξουμε την κουβέντα με τους θεσμικούς φορείς και στελέχη που εσείς έπρεπε να κάνετε πριν τρία χρόνια…», απευθυνόμενος προφανώς στους προηγούμενους της δημοτικής αρχής, αφήνει πολλά ερωτηματικά που πρέπει να απαντηθούν. Η δε δήλωση του δημάρχου «τέλος οι σκοτεινές και μαύρες συναλλαγές για το δήμο» δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης πως η προηγούμενη δημοτική αρχή κάτι δεν έπραξε σωστά (πάντα κατά την άποψή του), μηδέ και οποιαδήποτε αυθαίρετη παρερμηνεία των λεχθέντων του δημάρχου!

«Οι εταιρείες των εγκαταστάσεων ανεμογεννητριών δρουν ανεξέλεγκτα και δημιουργούν αναστάτωση στις τοπικές κοινωνίες…» τόνισε ο δήμαρχος και πέραν των υπαινιγμών αυτών και των υπονοούμενών του, η τεκμηρίωση τους θα αποτελούσε και το ζητούμενο, ώστε το δίκαιο και η αλήθεια να έρθει στο προσκήνιο, εκτός και αν ο δήμαρχος αναζητά πειστήρια επαρκή που να επιβεβαιώνουν των δηλώσεών του το αληθές!

«Κι εμείς τρέχουμε σήμερα να σβήσουμε φωτιές δικές σας, γιατί αφήσατε τις εταιρείες να έρχονται στους δήμους και να αλωνίζουν… εμείς προνοούμε όμως και δρούμε» είπε ο δήμαρχος, ρίχνοντας κι άλλο «λάδι στη φωτιά»!

Όσο για τη μομφή κάποιων «ο δήμαρχος πάει στην Αθήνα με τα χέρια πού;» ο Χρήστος Ζευκλής απάντησε «πάω με τα χέρια πάνω στο τραπέζι και όχι…», προκαλώντας για μια ακόμη φορά, προφανώς και εμφανώς τους προηγούμενους, αφού συμπλήρωσε «άλλοι πήγαιναν μόνοι τους αλλού, δε λέω ποιοι…» και κάποτε ο δήμαρχος επιβάλλεται να μιλήσει «έξω απ’ τα δόντια»… πέραν των υπαινιγμών του!…

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00