banner
banner
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
banner
banner

ΣΕ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΕΗ

0 comment 1 minutes read

Όλο το πακέτο των ανοιχτών  ζητημάτων που αφορούν την σχέση της περιοχής με την ΔΕΗ , τέθηκε στη συνάντηση εργασίας που είχε ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης  με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε. Μανώλη Παναγιωτάκη ο οποίος έφτασε στο Δημοτικό κατάστημα Πτολεμαΐδας  συνοδευόμενος  από  το μέλος του Δ.Σ.  της ΔΕΗ Χρήστο Παπαγεωργίου ,  τον Γενικό Διευθυντή Παραγωγής της ΔΕΗ Γιάννη Κοπανάκη , την Γενική Διευθύντρια Ορυχείων Όλγα Κουρίδου και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της επιχείρησης .
Ξεκινώντας από την μεγάλη  προσφορά της περιοχής και σε όσα θυσίασε στο βωμό της ενέργειας   ,  ο Δήμαρχος Εορδαίας τόνισε ότι  θα πρέπει να κατασκευαστεί άμεσα η Μονάδα 5, ώστε να  αποτελέσει  η Πτολεμαΐδα το κέντρο της ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας  .
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο κ. Ζαμανίδης στην επαναλειτουργία της Μονάδας 3 επισημαίνοντας ότι παραμένει σταθερός στην διεκδίκηση της ενεργοποίησής της  τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή της Μονάδας 5, ενώ ζήτησε τη δέσμευση του κ. Παναγιωτάκη για τη συμβολή του στην ομαλή λειτουργία της Τηλεθέρμανσης καθώς συνδέεται με την εν λόγο Μονάδα.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΗ , αφού ευχαρίστησε δημόσια τον  Δήμαρχο Εορδαίας για την άμεση ενεργοποίησή  του όσον αφορά την αδειοδότηση της Μονάδας 5 , διευκρίνησε ότι αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα . Αναφορικά με την επαναλειτουργία της Μονάδας 3 τόνισε ότι επανεξετάζεται το θέμα εν αναμονή της ανάλογης άδειας από την Κομισιόν  διαβεβαιώνοντας τον κ. Ζαμανίδη  ότι η ΔΕΗ είναι διατεθειμένη να στηρίξει την περιοχή με κάθε τρόπο.
Επίσης  η ατζέντα των θεμάτων του  Δημάρχου Εορδαίας περιελάμβανε τα  διαχρονικά ζητήματα της περιοχής  όπως  η προστασία του περιβάλλοντος , η αποκατάσταση των εδαφών ,η αξιοποίηση της τέφρας , οι μετεγκαταστάσεις των οικισμών , ο ενεργειακός σχεδιασμός και άλλα.

Leave a Comment

Η  ‘Εφημερίδα Νομού Κοζάνης’ είναι μια στήλη στην ενημέρωση της τοπικής κοινότητας, αντανακλώντας την πολυμορφία και τη ζωντάνια της περιοχής. Με την αφοσίωσή της στην έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση, καθώς και την αντικειμενική κάλυψη των γεγονότων, έχει καθιερωθεί ως αξιόπιστη πηγή πληροφοριών για τους αναγνώστες της.

@2024 – All Right Reserved. Designed and Developed by Codelux web Design

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00