Την τελευταία του γεωργική εργασία έμελλε να τελειώσει ο άτυχος νέος, 31 χρονών, από χωριό του Βοΐου Κοζάνης, αλλά η μοίρα του έπαιξε το πλέον τραγικό παιχνίδι, όταν το τρακτέρ που χειριζόταν, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, ανετράπη και τον καταπλάκωσε, αφαιρώντας του τη ζωή.
Οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό αυτό συμβάν, διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές, κατά πάσα δε πιθανότητα συνέβη κατά την διαδικασία φόρτωσης της πλατφόρμας που παρέσυρε το τρακτέρ και το ανέτρεψε.
Ο άτυχος νέος δεν έδινε σημεία ζωής για αρκετή ώρα χθες το βράδυ, το γεγονός δε αυτό ανησύχησε τους οικείους του, οι οποίοι τον αναζήτησαν και βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα του χαμού του νέου ανθρώπου τους