Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Απόδραση στη φύση παρέα με μοτοσικλέτες. Wheels in the Woods 15-16 Ιουνίου στα Γρεβενά

0 comment 4 minutes read

Το Wheels in the Woods είναι κάτι περισσότερο από μια απλή βόλτα – είναι η απόδρασή μας από την καθημερινή ζωή στη φύση, με καλή παρέα και τις μοτοσικλέτες μας. Είτε δοκιμάζετε τα όριά σας, είτε απολαμβάνετε τις κρυφές ομορφιές των βουνών, αυτή η περιπέτεια υπόσχεται ένα αξέχαστο κεφάλαιο στην ιστορία σας.
Ελάτε μαζί μας για δύο ημέρες διασκέδασης γεμάτες αδρεναλίνη στη δεύτερη εκδρομή μας για το 2024! Ζήστε συναρπαστικές διαδρομές, απολαύστε μοναδικές περιπέτειες και κατασκηνώστε στο καταφύγιο Σμόλικας το βράδυ του Σαββάτου, ενισχύοντας το συντροφικό πνεύμα στην καρδιά του βουνού.
Περισσότερες πληροφορίες &. δηλώσεις συμμετοχής : https://www.enduroway.com/…/wheels-in-the-woods-voreia…/
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: +306932471648

1η Μέρα

Εκκίνηση
Θα συγκεντρωθούμε στην πόλη των Γρεβενών το πρωί, όπου μετά από μια σύντομη ενημέρωση και έναν αναζωογονητικό καφέ, θα παραδώσετε τυχόν εξοπλισμό στο όχημα υποστήριξης και θα σας δοθούν πληροφορίες, αναμνηστικά κ.λπ. Μετά από έναν γρήγορο έλεγχο του εξοπλισμού και της μοτοσυκλέτας σας για να βεβαιωθούμε ότι η βόλτα σας είναι ομαλή και ασφαλής, θα μεταφέρουμε τις μηχανές στους πρόποδες του Όρλιακα, στο χωριό Σπήλαιο, όπου θα ξεκινήσουμε. Η εκκίνηση θα γίνει στις 10:00.

Διαδρομή

Το ταξίδι μέσα από τα βουνά της Πίνδου θα διαρκέσει περίπου έξι ώρες και υπόσχεται μια περιπέτεια γεμάτη με τοπία που κόβουν την ανάσα και τη γοητεία της ανέγγιχτης φύσης. Η βόλτα μας αρχίζει με μια ήπια ανάβαση, περιηγούμενοι σε μονοπάτια και δασικούς δρόμους που ελίσσονται μέσα στα πυκνά δάση της Βάλια Κάλντα, μιας περιοχής που φημίζεται για την παρθένα ομορφιά της. Καθώς προχωράμε, θα περάσουμε μέσα από το Αρκουδόρεμα, όπου ο ήχος από το θρόισμα των φύλλων και τα μακρινά ρυάκια δημιουργούν μια συμφωνία της φύσης. Η διαδρομή περιλαμβάνει επίσης μια επίσκεψη στο γραφικό χωριό Βοβούσα, όπου ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει, προσφέροντας μια ματιά στον παραδοσιακό τρόπο ζωής της περιοχής. Το έδαφος προσφέρει ένα μείγμα από απαιτητικούς λόφους και ικανοποιητικές επίπεδες διαδρομές, επιτρέποντάς μας να εκτιμήσουμε πλήρως την πανοραμική θέα της περιοχής της Ηπείρου και τις διαχρονικές ιστορίες που ψιθυρίζουν αυτά τα αρχαία τοπία.

Στάσεις

Καθώς διασχίζουμε το δύσβατο έδαφος από τα Γρεβενά μέχρι τον Σμόλικα, θα ανακαλύψουμε κρυμμένα στολίδια της ιστορίας που βρίσκονται στην αγκαλιά του βουνού. Θα κάνουμε τακτικά διαλείμματα σε επιλεγμένα σημεία, ιδανικά για να τραβήξουμε εντυπωσιακές φωτογραφίες και να δώσουμε στους αναβάτες μας την ευκαιρία να ξεκουραστούν. Κατά μήκος της διαδρομής, θα περάσουμε από γραφικά χωριά, καθένα από τα οποία προσφέρει μια μοναδική ματιά στο πλούσιο πολιτιστικό μωσαϊκό της περιοχής.

Κατασκήνωση & BBQ

Το αποκορύφωμα του ταξιδιού μας θα είναι η διαμονή στο καταφύγιο του Σμόλικα. Εκεί θα βρείτε έναν καλά εξοπλισμένο χώρο κατασκήνωσης, με εγκαταστάσεις όπως τουαλέτες και ντους με ζεστό νερό. Η διαμονή εκεί υπόσχεται ένα άνετο και αναζωογονητικό διάλειμμα μέσα στην άγρια ομορφιά των βουνών, επιτρέποντάς μας να επαναφορτιστούμε και να εκτιμήσουμε πλήρως το γαλήνιο περιβάλλον.

Το δείπνο είναι μια κοινή υπόθεση, γεμάτη με ιστορίες και γέλια γύρω από τη φωτιά κάτω από ένα μωσαϊκό αστεριών. Ο Μιχάλης και η Έλενα, οι φιλόξενοι οικοδεσπότες μας, θα ετοιμάσουν μια γευστική βραδιά που θα ενσωματώνει τη ζεστασιά και τις γεύσεις της περιοχής. Οι μαγειρικές τους ικανότητες και το φιλόξενο πνεύμα τους μετατρέπουν κάθε γεύμα σε μια αξέχαστη εμπειρία, φέρνοντας όλους μαζί στην καρδιά της φύσης για μια βραδιά κοινής χαράς.

Για μια εκδρομή off road, όπως η εκδρομή “Wheels in the Woods” στη Βόρεια Πίνδο, ο σωστός εξοπλισμός είναι απαραίτητος για την ασφάλεια, την άνεση και την απόλαυση.
Σημαντική είναι επίσης η τήρηση των ωρών και των χρονοδιαγραμμάτων για την ομαλή διεξαγωγή της εκδρομής.

Leave a Comment

Ταυτότητα Ιστοσελίδας:
Σαλακίδης Ιωάννης – Ατομική Επιχείρηση

ΑΦΜ: 046450157, ΔΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δ/νση Έδρας: Ζαφειράκη 3, ΤΚ 0100 Κοζάνη

Email: info@efkozani.gr

Τηλ. 24610-25112

Ιδιοκτήτης, νόμιμος εκπρόσωπος και διευθυντής: Σαλακίδης Ιωάννης

Διευθύντρια Σύνταξης: Μαρία Τσακνάκη

Διαχειριστής: Σαλακίδης: Ιωάννης

Δικαιούχος του ονόματος τομέα (domain name): Σαλακίδης Ιωάννης

Efkozani logo

@2024 – All Right Reserved. Hosted and Supported by Webtouch.gr

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε αν το επιθυμείτε. Αποδοχή Διαβάστε περισσότερα

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00